Misko
Ist oft hier
Dobio sam u ruke gore navedeni Smart receiver pa hocu da probam da li je moguce(a mislim da jeste) DIGI TV na Thor da osposobim...e sad procitao sam jako puno tema na forumu i pronasao bezbroj stvari u database za MX 04 i jednostavno mogu reci da sam zbunjen malo...ako neko ima iskustva sa ovim receiverom dobro bi dosla pomoc.
Dakle koji soft ili firmware da ubacim, uz pomoc kojeg programa da flashujem i naravno keys...dakle svaka pomoc dobrodosla
Edit: Uspio sam da ubacim kljuceve i proradilo je ali imam drugi problem...da li uopste ovaj receiver prikazuje titlove npr. na HBO Adria i ako pokazuje kako da ih ukljucim jer na daljinskom nevidim mogucnost ili ja nemogu da pronadjem nacin
Dakle koji soft ili firmware da ubacim, uz pomoc kojeg programa da flashujem i naravno keys...dakle svaka pomoc dobrodosla

Edit: Uspio sam da ubacim kljuceve i proradilo je ali imam drugi problem...da li uopste ovaj receiver prikazuje titlove npr. na HBO Adria i ako pokazuje kako da ih ukljucim jer na daljinskom nevidim mogucnost ili ja nemogu da pronadjem nacin

Zuletzt bearbeitet: