Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Sebastian Lăzăroiu a pornit joi seară România 2.0, cu postul TVH 2.O.

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von josef.13, 24. Februar 2012.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.226
  Zustimmungen:
  16.834
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Sebastian Lăzăroiu a pornit joi seară România 2.0, cu postul TVH 2.O. Raed Arafat, la dezbaterea despre restartul României

  Sebastian Lăzăroiu a pornit proiectul de comunicare România 2.0, odată cu lansarea postului TVH 2.O. Postul TV a început să emită joi, 23 februarie, de la 19.30. De la 21.30, în prima emisiune Restart România, Lăzăroiu a discutat în direct cu Raed Arafat și cu ministrul de externe Cristian Diaconescu.

  Lansarea televiziunii H 2.0 a avut loc pe 23 februarie, odată cu intrarea în emisie a grupajului de actualităţi «Jurnal 2.0», cu începere de la 19.30.

  Ştirile difuzate în cadrul acestui program au în vedere evenimentele majore care pot marca viaţa şi evoluţia românilor. De asemenea, conţinutul editorial al «Jurnal 2.0» este orientat spre perspectiva generată de evenimentele, deciziile sau faptele cotidiene. Ştirile «Jurnal 2.0» vor să arate românilor care sunt soluţiile pentru viitor, în raport cu evenimentul relatat.

  Jurnalul de ştiri cuprinde şi rubrica «Radar» în care va fi dezbătut evenimentul principal al zilei, alături de personalităţi din domeniul de referinţă.
  Pentru seara lansării, echipa H 2.0 este pregătită să intre în direct, imediat după ştiri, cu emisiunea «Sondajul zilei», realizată de jurnalistul Cristina Matei. Românii vor afla date interesante despre unele produse sau decizii care le pot influenţa viaţa. Sondajul este realizat de Institutul Român de Studii Sociale IRSS.
  Începând cu ora 21.30 este transmis în direct Talk show-ul «Restart Romania 2.0» unde invitaţii speciali sunt subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, medicul Raed Arafat, ministrul de externe al României, Cristian Diaconescu şi directorul «Proiect Romania 2.0», Sebastian Lăzăroiu vor discuta dacă România are nevoie de un restart.

  O altă emisiune difuzată în ziua lansării este «Focus Grup» unde oamenii vor asista la o desfaşurare demonstrativă despre metodele prin care consumatorul poate afla amănunte despre produsul lor. Focus grupurile relevă toate percepţiile posibile ale unui grup de discuţie faţă de o problemă, evenimentul, produsul, brandul studiat.
  Televiziunea H 2.0 păstrează în continuare profilul educaţional în emisiunile care vor fi difuzate într-o nouă grilă de programe, începând de joi 23 februarie.
  PROIECT ROMANIA 2.0 are pe lângă televiziune, radio, presă scrisă, un Institut de sondaje care va livra zilnic sondaje profesioniste. Proiectul va avea şi o platformă online care va încerca să integreze în spaţiul virtual celelalte componente. Poriectul va avea un centru de evenimente care poate organiza conferinţe şi dezbateri. De asemenea, Proiectul va avea o şcoala de tineri lideri politici.
  Sebastian Lăzăroiu este directorul Proiect Romania 2.0 şi coordonează o echipă de tineri împreună cu care a declarat că doreşte să «îmblânzească viitorul».

  [​IMG]
  Quelle: paginademedia.ro
   
  #1
  emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.