Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Rsa & bk

Nobody is reading this thread right now.
AW: Rsa & bk

Nu trebe sa te oftici informatii sänt destule doar sa probezi numai
Ai mai si postat unde nu trebuia , iar ce model de carte ai nu zici
Acum daca tot ai rezolvat , ai putea si tu sa arati la altii ce ai facut :
Oscam (Român)

Ps: pentru cardul ala de italia eu as fi putin prevazator multe sau ars in Oscam

Re: AW: Rsa & bk

Salut, daca te-ai referit la postul meu, cred ca a fost o neintelegere, nu "m-am ofticat", dincontra am folosit configuratiile din linkul tau, care au fost de mare ajutor(le-am folosit) si totul a fost okay. Am editat postul meu ptr a nu produce confuzie. Inca odata, vreau sa multumesc si nu sa ofensez. A fost greseala mea ptr locul unde am postat, dar inca nu gasisem ceea ce cautam pana atunci.
cardul de jiji e un 1880(albastru-galben), cu , configul din linkul tau, a functionat(greseam caid-ul).
italiana insa, o folosesc pana la urma in alt box(in smartreader), doar cu cccam si "rugaciuni" sa nu vina "erroarea", deja ma schimbat 2 din august pana acum.
Toate cele bune

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…