Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 24. Januar 2012.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Operatorul de cablu RCS&RDS a informat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca va reintroduce postul Antena 2 in grila de programe.
  [​IMG]
  Potrivit reprezentantilor CNA, RCS&RDS a luat decizia introducerii Antena 2 in grila sa, in retelele analogice, de unde televiziunea fusese scoasa in octombrie 2011.

  Antena 2 este una dintre televiziunile pe care operatorii de cablu din Romania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, in pachetele de baza, conform principiului "must carry", prevazut in legislatia audiovizuala.

  Reprezentantii RCS&RDS au acuzat, de mai multe ori, pe parcursul anului trecut, Antena TV Group ca pretinde societatii de telecomunicatii anumite sume de bani pentru retransmisia posturilor Antena 1 si Antena 3, desi aceste televiziuni sunt libere la retransmisie, potrivit principiului "must carry", relateaza Mediafax.

  In luna octombrie 2011, RCS&RDS a primit aprobarea CNA sa scoata televiziunea Antena 2 din pachetele analogice ale companiei de telecomunicatii din peste 20 de localitati, printre care Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Suceava.

  In luna decembrie, postul Antena 2 a fost eliminat din pachetul de baza al operatorului de cablu RCS&RDS, in locul acestuia fiind introdus Romania TV, fapt ce a declansat nemultumirea mai multor telespectatori din orase precum Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Constanta sau Galati.

  Mai multi fanii Antena2 au semnat petitia online "Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RDS". Acestia au continuat apoi "batalia online", cerand cu insistenta repunerea postului in grila.

  24 ianuarie 2012:dailybusiness
   
  #1
  josef.13 gefällt das.
 2. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.268
  Zustimmungen:
  16.896
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  AW: RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe

  da sant obligati sal transmita dar numai pe cablu, si nu pe satelit, deja asa m-am saturat de Digi pana peste cap ca fac ce vor baga programe cum vor ei si scoate programe tot cum vor ei rusine Digi.:emoticon-0149-no::emoticon-0149-no:
   
  #2
  SuperSonicXL gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.