Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

posto se polemise oko kljuceva ja hocu javno da se zahvalim prijatelju koji mi pomaze kao i ostalim strucnjacima jer sve radi super i momci samo napred nemoj da vas pokolebaju te bezazlene price pozz

ma ljudi treba da vas je sramota da nije ovih nasih prijatelja na forumu ne bi gledali ovo sto sada gledamo u najbolj varijati koja postoji.......ja im se divim i zahvaljujem ...pozdrav:emoticon-0137-clapp

Ma ne treba sa obazirat sta neki kazu a nemaju nista pametno da kazu nego samo nagadjaju i pricaju gluposti jer ako nisu na dreamboxu mijenjali passwort onda im je box kao otvorena knjiga al to ljudi ne znaju(i ja sam naucio na tezi nacin,haker upao u box i pokupio linije)pa sad kljucam box.A ja mogu samo da pohvalim ovaj forum i pomoc koju sam dobio.
HVALA SVIMA

Zuletzt bearbeitet:

Pozdrav,
dali je još moguće kod novog ugovora za iPhone , posto se način aktivacije promijenio ,
username i pw izvaditi ?

Može i na PM.

hvala

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Sta se sikiras zbog gluposti. Oni koji nisu zadovoljni nek traze bolje.
Niko nikoga ne primorava da mu salje kljuc. Kao sto neko rece postoji mogucnost da je neko usao u DB i pokupijo sto mu treba

Haj :drinks::382::329:

hallo drustvo, evo i mene nakon mjesec dana bolnice,dvije operacije i upale pluca. bilo je zajebano ali prezivio sam. kao prvo veliko hvala bicu na novim listama,sad rade i piconi. da nije bica i ostalih koji pomazu nikad ne bih gledao ovako dobro nettv. kolega audi je dobro rekao ne sekiraj se zbog gluposti. svi znamo i cijenimo tvoj trud. pozdravljam citavu ekipu sa foruma i zahvaljujem na svemu do sada napravitom da nam se svima olaksa. pozdrav i hvala

Da se javim u vezi ove diskusije s kljucem i tolike polemike!
Ja sam taj o kome se radi i zbog cega je sva ova glaama ovde.
Tako da se u ovom slucaju zelim da izvinem svim forumasima , a posebno Bici i Hondi !!!
Moja brzopletost i neznanje je dovelo do ovoga, nisam bio dobro sve uradio i zato je bilo zezancije sa strimom i ja sam onda napiso takve gluposti da je doslo do ovoga!
Bica i Honda su najzasluzniji za sve i prva liga su, cak su se javili i pomogli mi da rjesimo ovaj problem i naravno rjesili... i mnogo im se zahvaljujem ovim putem, a isto i izvinjavam ovde javno i njima i svim clanovima foruma!!!
Nisam htio da dodje do ovoga, zao mi je zbog toga!!

pozdrav kapic

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Dobro ti nama dosao nazad Nek si nam ziv i zdrav bar jos 100 godina :emoticon-0150-hands

pozdrav brko i dobro nam dosao nazad......

Brko veliki pozdrav i od mene ..
Dobro ti nama opet dosao..

Бића

pozz svima de ako moze pomoc za dreambox800se original neide nijedna aplikacija za nettv znali neko nakoju verziju ide hvala

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…