Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

@bic
pa zar nemora nigdje PASSWORD biti? jer kako vidim u linku se nalazi samo USER

promjenio tako kao si napiso ali neradi
pomagaj te drugovi

Zuletzt bearbeitet:

Kad nesto radis nemoj u boxu da menjas izvadi napolje na desktop pa odradi sa notpead++ i vrati u box. Ako ti radi nettvplus info kanal ip je uredu skini listu bez picon i epg od bice.pozdrav

Kad nesto radis nemoj u boxu da menjas izvadi napolje na desktop pa odradi sa notpead++ i vrati u box. Ako ti radi nettvplus info kanal ip je uredu skini listu bez picon i epg od bice.pozdrav
upravo to sam sad uradio izvuko listu iz boxa, uzeo listu bez picona i epg, ubacio moju IP i USER ali opet nista. samo radi infokanal. da nije sta pogresno sa mojim USERNAME. sa playerom na pc je sve ok ili smo pogresan USER izvadili. sta ti mislis SIKI?!

Imam isto problem sa vadzenjem username i password iz nove nettv aplikacije. Imam pretplatu za PC ali nemznam kako doci do username i Password. Zahvalan na pomoci. Pozdrav

Imam isto problem sa vadzenjem username i password iz nove nettv aplikacije. Imam pretplatu za PC ali nemznam kako doci do username i Password. Zahvalan na pomoci. Pozdrav

posla sam ti pm

Netrebam pokusavati. Proradilo je :emoticon-0111-blush. Pogresan USER je bio ali uz pomoc majstora BICE opet radi. Hvala na pomoci tebi Siki a i majsturu Bici i naravno svim Mozgovima koji se zalazu za ovo sve. :emoticon-0150-hands

Uzivajte uz vas Dreambox

i brisite iz postova to sto trazite po aplikacijama

Bica

Zuletzt bearbeitet:

pozdrav svima

napokon sam dobio da mi aktiviraju pc player.
sad bi trebao daljnu pomoc

hvala unaprijed

Zuletzt bearbeitet:

dobra vecer momci!

prvo osnovno pitanje. zasto je ovdje sve tako tajno? i zasto bi se nettv bunio da se gleda preko bouqueta??? umjesto da nam oni pomazu mi se moramo sami mucit pa jos i skriveno???? to nikako ne kontam...

e sad za moj problem. pokuso sam sve nariktat. imam 7020HD za DVB-C i preplatu. skino sam listu ovde negdje sa prvi stranica. uzeo sam ip skojom mi se aplikacija bila povezala. ubacio user i pass pa sam vidio da moze i bez pass.
sad mogu da gledam dvije trecine kanala. n.p. sve pink, rts, dm itd. kad prebacim n.p. na nova, rtl, rtl2 ili hrt1 samo crn ekran, dok hrt2 i hrt3 opet rade?!?!?!

pri kraju sam. mucim se odkad sam se ovde prijavio.

i od mene hvala unaprijed!!!

Hallo svima,

danas sam prebacio na pc aplikaciu, flash napravio sa bicaveki openpli imig, super, genijalan je !!!
sad neznam kako da stavim kljuc (nettv p.) na dm 800se hd, nebi htjeo nista pokvariti!
molim ako moze detaljno da mi to neko objasni, nisam expert, gledao sam prje samo preko dm playera od nettv p.
hvala unaprijed DANKE!!

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…