Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

pozzzzzzzzzz
probao sam i gp3 al isto
original aplikacija se ne moze nazovimo ocitat a kad ubacim ovu sa foruma kao da mi nije pretplata aktivirana
molio bih one koji znaju da mi pomognu sa windows aplikacijom kako da prebacim na deambox ili ako ima neko drugo rjesenje bio bih zahvalan na pomoci

HVALA

jel ima neko kod koga radi nettv sa starom aplikacijom a na clone boxu

Stara aplikacija nece vise da se poveze na njihov server dobija se mac adresa ali ne i BOX ID
Prebacite pretplatu na PC i zavrsite posao..
Oni sto prave ipk pluginse od nettv treba jos da nauce oko arhitekture..
Koji image vam preporucuju da stavite da bi vam taj plugin bio instaliran??

Pozdrav

pozdrav bic
meni su rekli da trebam enigmu2 i gemini5 ili visi
pa sam isprobo gp3 al nista samo nece da ga iscita

Za sada je tako za instaliranje plugina bitno je arhitektura pisanja plugina taj stari plugin se moze instalirati na oe 1.6
Ali je problem sto se plugin ne moze povezati sa njihovim serverom..
Ako mozes kazi da ti prebace pretplatu na PC i izvuces sto ti treba pa gledaj na dreambox...
Stalno nesto menjaju..
Pa iskoristimo moguce opcije..
Vec smo jednom odradili tako da znas o cemu pricam..

Pozdrav

@Bića

Al kako se vade Podatci sa novom verzijom playera. kako znam URL Helper vise nefercera!? Imam predplatu za PC i DM800 preko kojeg trenutno nemogu gledati od kako su opet nesto promjenili. Nadam se da ce mi neko moci pomoci.....

@dado1703
Naravno da se moze samo trenutno sam na poslu mogu ti pomoci kasno uvece ili sutra prepodne. Pozdrav Siki

Hvala unaprijed
I ja cu trazit da mi prebace na pc player pa cu se javit ako i kad bude sredjeno

A imam jos jedno pitanje.
Da li cu trebat upaljen pc da bi mi na dreamboxu radilo ili ne(moj pc je jako bucan ima 4 ventilatora na kucistu)?

HVALA

A imam jos jedno pitanje.
Da li cu trebat upaljen pc da bi mi na dreamboxu radilo ili ne(moj pc je jako bucan ima 4 ventilatora na kucistu)?

HVALA

HEHE ne mora biti PC upaljen samo dreambox i TV..
Nema zime sredicemo..
Pozdrav

Siki mi je pomogo sinoc kako se vade USER i PASSWORD i puno hvala. Stavio sam OPENPLI image i mislio sam da radi ali samo mi radi nettv plus info kanal ostali kanali nerade.
evo kako izgled kod mene na listi pa se nadam da ce neko odkriti gresku:

#SERVICE 1:0:1:0:1:0:820000:0:0:0:http%3a//IPADRESA%3a8080/stream/?channel=rts1si3sbb&stream=1mb?sp=nettv&b=3&u=USER&ret=true&retfrom=at2_3:RTS1
#DESCRIPTION RTS1
#SERVICE 1:0:1:0:1:0:820000:0:0:0:http%3a//IPADRESA%3a8080/stream/?channel=rts2&stream=1mb?sp=nettv&b=3&u=USER&ret=true&retfrom=at2_3:RTS2
#DESCRIPTION RTS2
#SERVICE 1:0:1:0:1:0:820000:0:0:0:http%3a//IPADRESA%3a8080/stream/?channel=rtssat&stream=1mb?sp=nettv&b=3&u=USER&ret=true&retfrom=at2_3:RTS SAT
#DESCRIPTION RTS SAT

Pa stavi ono sto si izvukao umesto u=USER
i stavi ovu referencu

#SERVICE 1:0:1:0:0:0:820000:0:0:0:

IPADRESA%3a8080

Ovde stavi neku ip adresu od servera

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…