Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
bico kazi mi sta treba da uradim aktivirali mi nettv ali ne mogu da koristim onu listu nego moram preko pleyera da idem pozdrav

imam problem bijo sam aktiviran kod nettv pa me dezaktivirali pa sada me ponovo aktivirali ali nece da rade kanali preko liste
sto imam nego moram da idem preko playera a tako mi mnogo sporo otvara kanali ne znam sta treba da se uradi
da bi mi radilo kao pre pozdrav

AW: Re: problem dm800se i nettv aplikacija

Veceras potrazi me na skype da zavrsimo posao..

Pozdrav svima

imam i ja isti problem sa nettv plus uzeo sam pre par dana za pc player ali nemogu da instaliram na dream8000 imam newnigma 3.3.2 dali moze neko da mi pomogne unapred zahvalan.

AW: problem dm800se i nettv aplikacija

moze kako ne sve putem pm
hmmm od 2010 samo 1 post??:JC_hmmm:

Pozdrav svima

imam i ja isti problem sa nettv plus uzeo sam pre par dana za pc player ali nemogu da instaliram na dream8000 imam newnigma 3.3.2 dali moze neko da mi pomogne unapred zahvalan.

pozz
aplikaciju za PC nemozes da instaliras na Dreambox nego samo na PC.ako hoces za DM onda moras uzeti drugu aplikaciju.
a to sto si ti mislio to nemoze vise da se odradi.
pozz
sony

Halo!
Ja se mucim vec par dana sa nettv aplikacijom. Dali postoji mogucnost da instaliram nettvplayer na newnigma 4 beta ili OpenPLI 3.0 beta? Ja imam originalan dreambox 8000.
Trenutno imam instalirano nettvplus 0.1 na newnigma 3.3.2, ali bez bouqueta, posto potrebne ipk samo rade na OE 2.0, ili?
Ove ipk (mips32el) rade samo na OE 2.0:
brtmp-bin
librtmp0
gst-plugins-bad-rtmp
Aplikacija je strasno spora i zato hocu da predjem na 2.0 i da ubacim stream u bouquet.

Dali mi moze neko pomoci?
Pozdrav, Michael

kolega tesko ce biti to izvesti!!!
danas je tesko nekome poverovati i napisati sve sto znas.
Bez ljutnje ali ti si registrovan od 2009 i samo 2 posta imas i zato nemoj da se neko neljuti jer tesko je steci poverenje na Forumu

Zdravo! bouquet stream radi i na oe 1.6 kao i na oe 2.0..

Lepo instaliras i uplatis da ti aktiviraju na oe 1.6 izvuces sto ti je potrebno da imas na pc,..
Odradis liste isprobas posle ti nije vise ni potreban taj player,.,.
Stavis neki voljeni image na oe 2.0 sto cita i rtsp,rtmp i uzivas.

#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0: TV
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0: RADIO

Bic@

kolega tesko ce biti to izvesti!!!
danas je tesko nekome poverovati i napisati sve sto znas.
Bez ljutnje ali ti si registrovan od 2009 i samo 2 posta imas i zato nemoj da se neko neljuti jer tesko je steci poverenje na Forumu

neljutim se ali kakve veze ima stim sto ja imam samo dva posta jer mi nije bila potrebna nikakva pomoc sada mi je potrebna pomoc i eto pisem izvini ti ako je neki problem u postovima necu vise ni pisati

pozdrav

pa nama i trebaju useri koji dosta pisu i druze se sa nama,a i tako se stice poverenje u kolege.
Ja se jos jednom izvinjavam ako sam nekog uvredio,ali takva je situacija nastala da se poverenje gubi.
ti samo nastavi kao sto si i poceo i bice sve OK
pozz

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…