zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 24. Januar 2014 #1 Imal koja mogucnost da se pokrene nettv na Phlipsovom Televizoru? Hvala u naprijed
H hepektotal Ist oft hier Registriert 10. Mai 2009 Beiträge 169 Reaktionspunkte 48 Punkte 48 25. Januar 2014 #2 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? ja mislim samo da radi na Samsungu
S Siki78 Stamm User Registriert 22. Juni 2009 Beiträge 1.041 Reaktionspunkte 2.829 Punkte 373 28. Januar 2014 #3 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? i radi na lg ostalo morate sami da probate uzmete moje uputstvo ili google i probate da nadjete iptv philips smart.Pozdrav -------------------------------------------------------- evo vec sam ti nasao nesto Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? i radi na lg ostalo morate sami da probate uzmete moje uputstvo ili google i probate da nadjete iptv philips smart.Pozdrav -------------------------------------------------------- evo vec sam ti nasao nesto Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen.
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 29. Januar 2014 #4 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Siki78 schrieb: i radi na lg ostalo morate sami da probate uzmete moje uputstvo ili google i probate da nadjete iptv philips smart.Pozdrav -------------------------------------------------------- evo vec sam ti nasao nesto Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. Zum Vergrößern anklicken.... Hvala ti druze idem odma na testiranje kako sam vidijo connect do stream-a traje vise neg na dream-u Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Siki78 schrieb: i radi na lg ostalo morate sami da probate uzmete moje uputstvo ili google i probate da nadjete iptv philips smart.Pozdrav -------------------------------------------------------- evo vec sam ti nasao nesto Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. Zum Vergrößern anklicken.... Hvala ti druze idem odma na testiranje kako sam vidijo connect do stream-a traje vise neg na dream-u Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
S Siki78 Stamm User Registriert 22. Juni 2009 Beiträge 1.041 Reaktionspunkte 2.829 Punkte 373 29. Januar 2014 #5 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? To sto si vidio tu nema veze sa nettv sve je do stream-a kod mene na samsung otvara brzo nettv. Probaj pa nam javi da li si uspeo. Pozz
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? To sto si vidio tu nema veze sa nettv sve je do stream-a kod mene na samsung otvara brzo nettv. Probaj pa nam javi da li si uspeo. Pozz
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 29. Januar 2014 #6 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Siki78 schrieb: To sto si vidio tu nema veze sa nettv sve je do stream-a kod mene na samsung otvara brzo nettv. Probaj pa nam javi da li si uspeo. Pozz Zum Vergrößern anklicken.... Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen. Moram tek listu napravit da bi radilo Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Siki78 schrieb: To sto si vidio tu nema veze sa nettv sve je do stream-a kod mene na samsung otvara brzo nettv. Probaj pa nam javi da li si uspeo. Pozz Zum Vergrößern anklicken.... Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen. Moram tek listu napravit da bi radilo Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
M marija.ljubomir2010 Ist gelegentlich hier Registriert 10. Januar 2014 Beiträge 65 Reaktionspunkte 7 Punkte 8 30. Januar 2014 #7 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? zna li neko kad ce nova aplikacija da pocne da radi za samsung sa epg
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? zna li neko kad ce nova aplikacija da pocne da radi za samsung sa epg
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 30. Januar 2014 #8 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Jednu stvar nikako da skontam Sto radi stream sa dreamboxom A na vlc player-u sam ide onaj InfoChannel od nettv-a Na windows i mac OSX sam probo al nikako Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Jednu stvar nikako da skontam Sto radi stream sa dreamboxom A na vlc player-u sam ide onaj InfoChannel od nettv-a Na windows i mac OSX sam probo al nikako Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
S Siki78 Stamm User Registriert 22. Juni 2009 Beiträge 1.041 Reaktionspunkte 2.829 Punkte 373 30. Januar 2014 #9 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Radi redirekting a ti mora da uzmes drugi m3u file koji je napravljen za PC pa ce ti raditi i na Windows i na mac preko vlc. Spoiler https://www.digital-eliteboard.com/...Nettv-plus-android-pc(vlc)-i-Samsung-smart-TV
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Radi redirekting a ti mora da uzmes drugi m3u file koji je napravljen za PC pa ce ti raditi i na Windows i na mac preko vlc. Spoiler https://www.digital-eliteboard.com/...Nettv-plus-android-pc(vlc)-i-Samsung-smart-TV
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 30. Januar 2014 #10 Siki78 schrieb: Radi redirekting a ti mora da uzmes drugi m3u file koji je napravljen za PC pa ce ti raditi i na Windows i na mac preko vlc. Spoiler https://www.digital-eliteboard.com/...Nettv-plus-android-pc(vlc)-i-Samsung-smart-TV Zum Vergrößern anklicken.... Trebali ste mi prije reci da ima taj file Jer za siptv ima m3u converter koji mi automatski napravi listu za philipsov TV Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk EDIT: nemogu da skinem EDIT: proso link na Safari Zuletzt bearbeitet: 30. Januar 2014
Siki78 schrieb: Radi redirekting a ti mora da uzmes drugi m3u file koji je napravljen za PC pa ce ti raditi i na Windows i na mac preko vlc. Spoiler https://www.digital-eliteboard.com/...Nettv-plus-android-pc(vlc)-i-Samsung-smart-TV Zum Vergrößern anklicken.... Trebali ste mi prije reci da ima taj file Jer za siptv ima m3u converter koji mi automatski napravi listu za philipsov TV Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk EDIT: nemogu da skinem EDIT: proso link na Safari
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 2. Februar 2014 #11 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Evo jedan Review za philips-ov Smart TV i nettv nstreamVOD se placa ako hoces custom Playlist kako sam ja to cito po stranicama a siptv.eu uvijek ide u Demo Mode i nisam mogo da ucitam NETTV listu .... znaci da TV nista nevalja Sa njim nemores ni surfat po netu kako treba
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? Evo jedan Review za philips-ov Smart TV i nettv nstreamVOD se placa ako hoces custom Playlist kako sam ja to cito po stranicama a siptv.eu uvijek ide u Demo Mode i nisam mogo da ucitam NETTV listu .... znaci da TV nista nevalja Sa njim nemores ni surfat po netu kako treba
sonyboys Boardveteran Registriert 14. Januar 2009 Beiträge 1.396 Reaktionspunkte 1.196 Punkte 373 Ort Digital Eliteboard 2. Februar 2014 #12 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? zooker schrieb: znaci da TV nista nevalja Sa njim nemores ni surfat po netu kako treba Zum Vergrößern anklicken.... Uzmi sebi Samsung TV i neces se pokajati
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? zooker schrieb: znaci da TV nista nevalja Sa njim nemores ni surfat po netu kako treba Zum Vergrößern anklicken.... Uzmi sebi Samsung TV i neces se pokajati
OP OP zooker Ist oft hier Registriert 2. April 2013 Beiträge 114 Reaktionspunkte 26 Punkte 48 Ort Timbuktu 2. Februar 2014 #13 AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? sonyboys schrieb: Uzmi sebi Samsung TV i neces se pokajati Zum Vergrößern anklicken.... Nije moj philips TV nego od Roditelja Ja imam LG-ov al ga skoro nikad nekoristim Jer imam Apple Cinema Display na njemu je sve hahahahah Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
AW: Philips Smart TV i NetTvPlus ? sonyboys schrieb: Uzmi sebi Samsung TV i neces se pokajati Zum Vergrößern anklicken.... Nije moj philips TV nego od Roditelja Ja imam LG-ov al ga skoro nikad nekoristim Jer imam Apple Cinema Display na njemu je sve hahahahah Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk