Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Party TV??????

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von mateibasarab, 22. Oktober 2011.

 1. mateibasarab
  Offline

  mateibasarab Hacker

  Registriert:
  28. Mai 2010
  Beiträge:
  408
  Zustimmungen:
  202
  Punkte für Erfolge:
  43
  Ort:
  BaWü
  A disparut Party TV de pe Intelsat 0,8W??????
  Nu il mai gasesc nicci pe Lyngsat si nici pe kingofsat!!!!
  Stie cineva de ce a disparut??????
   
  #1
 2. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Party TV??????

  Asa e nici eu nu il mai am sa dus :JC_hmmm:
   
  #2
 3. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.220
  Zustimmungen:
  16.827
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Party TV, televiziunea lui Costi Ioniţă, a rămas fără drept de emisie

  Două televiziuni de nişă şi-au pierdut astăzi dreptul de emisie. Este vorba de Party TV şi Autentic TV Cinema. Costi Ioniţă a rămas fără licenţă pentru televiziunea de muzică pentru care a primit dreptul de transmisie în 2007.
  Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa de emisie a postului Party TV pentru că au întrerupt emisia pentru mai mult de 90 de zile, cum prevede legislaţia audiovizuală.

  Compania Happy Media, deţinută de Costi Ioniţă, a obţinut în iunie 2007 o licenţă de emisie prin satelit pentru programele postului Party TV.
  Forul audiovizual i-a ridicat licenţa pentru că postul Party TV şi-a întrerupt emisia pentru mai mult de 90 de zile. Termenul de 90 de zile, stabilit de legea audiovizualului, a expirat pe 29 decembrie 2011.

  Fără licență a rămas și Autentic TV Cinema, post de filme românești

  Societatea Really Good Ideas Media a pierdut dreptul de emisie prin satelit pentru Autentic TV Cinema. Motivul? Pe 15 decembrie 2011 au trecut doi ani de când postul de filme a primit licenţa de la CNA (la jumătatea lunii decembrie 2009).
  La momentul respectiv, reprezentanţii postului de filme anunţau că lansează postul în martie 2010. În proiectul cu care a obţinut licenţa pentru postul de filme se specifica că structura programelor “va fi formată din filme româneşti din toate timpurile, de la primele filmări până la cele mai noi filme româneşti.”

  În urmă cu doi ani, în echipa proiectului, pe care preşedintele CNA, Răsvan Popescu, îl numea un fel de ”HBO românesc“, erau Adrian Iacobini, Dan Silviu Boerescu şi Camelia Spătaru. Regizorul Radu Gabrea susţinea proiectul, în calitate de consultant, după cum paginademedia.ro a scris Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren.

  Sursa: paginademedia.ro
   
  #3
  mateibasarab und emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.