Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

OFF TOPIC - Discutii ce nu apartin de sateliti

Nobody is reading this thread right now.
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
AW: DREAMBOX Intrebari si raspunsuri

Nici tu Emil 1:ja, dar vâd câ aici ca Mod ai alt Avatar.Vesi merge si asa.:good:

@ Black_Angel...O lâsâm baltâ .. findcâ nu are rost sâ ne certâm.

Dar dacâ citesc aici ..."uni Useri Dincolo in ultimul timp au devenit toti prea ´´COOL´´, si asta e problema, problema care sper sa nu apara si aici.

El a primit Suport acolo la fiecare întrebare!!!!

Dar asta este resultatul dacâ ajuti pe uni Useri.... in deiner Freizeit.
Hallo SOCER! Daca ai fost atent la ce am scris prima data , am recunoscut ca am invatat de la voi aproape tot, din ceea ce stiu (majoritatea din sectiunea germana), si cu ocazia asta va multumesc inca o data, dar tot am dreptul sa-mi spun si eu´´ Oful´´ ,sau nu? Poate am fost c-am dur un pic ,scuze! Eu zic sa incheiem acceasta discutie , ca dupa cum se pare nu o sa ajungem niciodata la un CONSENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS- si eu am raspuns la destui in ´´meine freizeit´´´, ........ nu m-a fortat nimeni .....asta e HOBBY-ul nostru, ce sa facem.......
VA ROG FOARTE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!! DACA MAI AVETI CEVA DE ADAUGAT PE ACEASTA THEMA;,CEL MULT O DATA SI DUPA ACEEA SA INCHEIEM;EU CEL PUTIN M-AM RETRAS :stop:
CU STIMA!!!!!!!!!!

Nici tu Emil 1:ja, dar vâd câ aici ca Mod ai alt Avatar.Vesi merge si asa.:good:

Dar dacâ citesc aici ..."uni Useri Dincolo in ultimul timp au devenit toti prea ´´COOL´´, si asta e problema, problema care sper sa nu apara si aici.

Hallo SOCER! Daca ai fost atent la ce am scris prima data , am recunoscut ca am invatat de la voi aproape tot, din ceea ce stiu (majoritatea din sectiunea germana), si cu ocazia asta va multumesc inca o data, dar tot am dreptul sa-mi spun si eu´´ Oful´´ ,sau nu? Poate am fost c-am dur un pic ,scuze! Eu zic sa incheiem acceasta discutie , ca dupa cum se pare nu o sa ajungem niciodata la un CONSENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS- si eu am raspuns la destui in ´´meine freizeit´´´, ........ nu m-a fortat nimeni .....asta e HOBBY-ul nostru, ce sa facem.......
VA ROG FOARTE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!! DACA MAI AVETI CEVA DE ADAUGAT PE ACEASTA THEMA;,CEL MULT O DATA SI DUPA ACEEA SA INCHEIEM;EU CEL PUTIN M-AM RETRAS :stop:
CU STIMA!!!!!!!!!!

emil1 Mod:wacko1: mai are pina atunci:whistle2:aici.:DDD

Zuletzt bearbeitet:

Und das ist nicht OK

E bine ca ai observat aici dincolo nu a observat multi iar tema asta e inchisa de mult imi lasa un gust amar
Incearca sa citesti si invers si vei vedea Fitze nu Cool

emil1 Mod:wacko1: mai are pina atunci:whistle2:aici.:DDD

Fetito eu nu inteleg inca ce vrei tu de fapt pentru ce te bagi in discutii pe care nu le poti duce la bun sfärsit
Sa nu crezi ca pot scana un ip sa vad unde apari de doua ori
La tine nu e'' nu inteleg '' tu nu vrei sa intelegi
Te dai drept persoana feminina , arunci inrebari cu doua intelesuri , propui tu alti moderatori dupa care iti faci propria campanie nu esi in stare sa o duci la capat , atragi atentia tuturor moderatorilor in coltul nostru ma intrebau pe mine ce sa intämplat aici la noi , ce sa le raspund ? ce fel de persoana esti tu in ce categorie sa te clasific ?
Ce credibilitate ai avea tu la un nou user cänd vede activitatea ta din urma
Daca vrei sa fi moderator nu ai decät dar sa nu crezi ca o mänä de oameni te va lasa sa ruinezi tu ce au inceput ei sa cladeasca pentru ca pe ei ii unesc aici o pasiune si nu Fitzele

Asta inseamna pe sleau
Discutiile pe tema asta se vor incheia aici cine vrea sa discute teme cu dincolo si aici nu mai exista fiecare cu gradina lui
Vor exista doar discutii de aici ce va place si ce nu va place
Va multumesc pentru intelegere

Discutiile pe tema asta se vor incheia aici cine vrea sa discute teme cu dincolo si aici nu mai exista fiecare cu gradina lui
Vor exista doar discutii de aici ce va place si ce nu va place
Va multumesc pentru intelegere[/quote]

Am înteles,asa sâ fie...fiecare cu grâdina lui.

Dar vâ rog sâ Postati Dincolo ca si Aici .!!!

Zuletzt bearbeitet:

Fetito eu nu inteleg inca ce vrei tu de fapt pentru ce te bagi in discutii pe care nu le poti duce la bun sfärsit
Sa nu crezi ca pot scana un ip sa vad unde apari de doua ori
La tine nu e'' nu inteleg '' tu nu vrei sa intelegi
Te dai drept persoana feminina , arunci inrebari cu doua intelesuri , propui tu alti moderatori dupa care iti faci propria campanie nu esi in stare sa o duci la capat , atragi atentia tuturor moderatorilor in coltul nostru ma intrebau pe mine ce sa intämplat aici la noi , ce sa le raspund ? ce fel de persoana esti tu in ce categorie sa te clasific ?
Ce credibilitate ai avea tu la un nou user cänd vede activitatea ta din urma
Daca vrei sa fi moderator nu ai decät dar sa nu crezi ca o mänä de oameni te va lasa sa ruinezi tu ce au inceput ei sa cladeasca pentru ca pe ei ii unesc aici o pasiune si nu Fitzele

Vai ce Fetitã feinã, ce mãrime ai la Papuci ??? :wacko1::DDD:DDD:DDD

Asa au fetitele 37 :D dar tu:DDD

Eu sint din banat stabilita in DE de vreo 20 de ani:dance3:bine ati venit la toti aici.:thank_you:
.
.
E de räs asa este
Personal nu am de impartit cu nimeni nimic nici aici nici in alt forum nu ma intelege gresit
Sint sigur ca ai o experienta bogatä in ale satelitilor cum a mai ziso si hamax si te rog sa nu eziti sa o etalezi si aici in forum
Tema asta se inchide aici

By emil1

Zuletzt bearbeitet:
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben