ma refeream ca Dincolo este deja prea multa´, ´´RICA´´, intre noi mai ales la romani la unul nu-i convine de exemplu ca sunt ´´PREA MULTE TiTE, cica s-ar uita si copiii, ce treaba au copiii cu sateliti ,nu pot sa -mi imaginez , dar ma rog..., la altul daca nu-i convine ceva ,cu toate ca nu injuri sau nu esti obscen, pur si simplu nu-i place parerea ta te cenzureaza ,i-ti inchide thread-ul ( ca pe vremea lui CEAUSESCU! ), am vazut cel putin un caz , daca deschizi ceva ...Ori nu te-ai uitat ca mai e...o data, sau trebuie sa se bage neaparat ´´CE-I MARI´´ la sfirsit cu parerea de ex: DA::: ASA E::::sau te miri ce ´´APROBARI´´ pe germana, cred ca unii vor neaparat sa faca ´´beitrege´´ ca altfel nu-mi imaginez de ce fac... si mai sunt cate ceva dar nu m-ai am chef sa le scriu , le tin pt mine Nu spun, ca de acolo am invatat cca 80% din ceea ce stiu, dar de la rubrica germana, si de la romaneste un pic recunosc ,si le multumesc inca o data,si o sa mai invat sigur.... , dar in ultimul timp au devenit toti prea ´´COOL´´, si asta e problema, problema care sper sa nu apara si aici...sa vedem (sper sa nu cenzurezi aceasta fraza , draga EMIL1) ce sa mai zic...scuze ca m-am lungit atat, dar tu mai intrebat , si ai insistat , curios ca ti-a ´´SARIT IN OCHI!´´ pt ca era o discutie intre noi ce-i care stiam?....., dar ma rog ti-am raspuns, dar repet am spus niste adevaruri mai ´´PE SLEAU´´ ,cum se zice fara a avea intentia de a jigni pe cineva
CU STIMA!:good:
De ce sa cenzurez ? aici e

Poti sa spui pe sleau ce vrei tu sau altii iar cänd se iasä afara se uitä
Jignirile nu cred ca au rost cä doar nu säntem la scoala sa ne certam de la o fatä
Poate totusi mai lipseste ceva dincolo :JC_hmmm: tre sa mä mai gändesc si revin
Oricum iti doresc un surf pläcut si aici si dincolo :good: