Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Muhamed Ali u kritičnom stanju

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 4. Februar 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Muhamed Ali, najveći bokser svih vremena, u kritičnom je stanju. Brat legendarnog sportiste tvrdi da su u pitanju dani i da je Muhamed Ali sada u Božijim rukama.
  [​IMG]

  Raman Ali, brat možda i najvećeg sportiste svih vremena, Muhameda Alija, otkrio je da se legendarni bokser nalazi u kritičnom stanju.

  "Moj brat ne može da govori i ne prepoznaje me. U lošem je stanju. Veoma je bolestan. Možda su mu ostali meseci, možda samo dani. Ne znam hoće li dočekati leto. U Božijim je rukama." - kaže Raman Ali.

  "Rekao mi je pre nego što mu je postalo mnogo loše da nije u bolovima. Stegao mi je ruku i prošaputao - Rah, postigao sam sve što sam ikada želeo da postignem. Ne plači zbog mene, nisam u bolovima - najbolje je da ode. Što duže bude trajalo, trajaće i njegova patnja."

  Muhamed Ali je osvojilo zlato na Olimpijadi 1960. godine u Rimu, a jedinstvene su ocene stručnjaka da je bio najbolji bokser svih vremena.

  Aliju je 1984. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest.
   
  #1
  Onki gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.