Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

ML Black Panther Pomoc !

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von buddy, 3. Januar 2011.

  1. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    Zdravo , zamolio bih ako neko ima ovaj HD resiver da mi se javi na pn....treba mi da uporedim sa njim gateway i Dns server 1 ......Hvala unaprijed.....pozzz
     
    #1
  2. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    zdravo buddy

    kada si povezao receiver sa router preko lan kabel udjes u menue/systemeinstellungen/netzwerk stavis dhcp na "ein"

    napravis reboot i receiver automatski podesava sve postavke za netzwerk.
     
    #2
  3. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Hi sbanane,

    hvala sto si se javio.....nekoliko puta sam dhcp ein pa aus i svaki put je reboot ali se nista nije promjenilo.....sta vise primjetio sam u fritzbox prozoru da kad je dhcp aus onda mi pokazuje da je black panther u Internetu....isti simbol kao i kod laptop...a kad ukljucim dhcp ...onda samo pise da je spojen na netzwerk ali nije na Internet.....sta sam jos primjetio u poredjenju sa onim cardsharing anleitung sto ima u database, kod tog tipa su razlicete werte za gateway i DNS server 1 a kod mene su potpuno isti brojevi i kod njega je jos i Dns server 2 isto tako ima werte a kod mene su sve null....mislim da tu nesto ne stima.....ako ímas mogucnosti provjeri kako je kod drugih receivera.....jos jednom puno hvala i pisi ako sta saznas.

    pozzz, buddy.....
     
    #3
  4. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    pozz

    mozes uopste da udjes preko web-interface?

    mislim da je sve uredu kod tebe. te postavke su kako trebaju.

    znaci ovako testirano i radi cs:

    ip-adresse----------192.168.178.86
    subnet--------------255.255.255.0
    gateway------------192.168.178.1
    dns server1---------192.168.178.1
    dns server2---------000.000.000.000
    mac adresse---------00:xx:xx:xx:xx

    kada stisnem plavo dugme (status) pise "login ok". ili "decode ok" kada odkljuca kanal. probaj jos sw update na v.1.82.
     
    #4
  5. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Zdravo,

    kod mene je ovako :

    IP- Adresse 192.168.178.022
    Subnet 255.255.255.000
    Gateway 192.168.178.001
    DNS Server 1 192.168.178.001 imaju li veze ove null ispred 1 ...178.001
    DNS Server 2 000.000.000.000
    MAC Adresse 00:xx:xx:xx:xx:xx

    Jedina razlika je ove nulle koje vidim i sta jos moze biti neki Firewall ali update sam radio preko kabel i stavio sam verziju .1.82 to znaci radi , ulazim preko WebInterface i to je ok .....C-linije sam dobio od ljudi kazu da su sto posto tacne i preko e-mail od moderatora jedne stranice medjutim kako god da upisem i stisnem update stalno pise not connected.....mora li se na fritzbox nesto raditi, kod mene je fritzbox 7240 od 1&1......mora li se port weiterleiten....?....eto ne znam sta bih vise napisao.....Veliko hvala na javljanju.....pozzzz
     
    #5
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.742
    Zustimmungen:
    4.402
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    kao sto sam ti pisao vec..nemam taj Box...ali na gateway i na DNS mora onako da bude ako sto je sbanane pisao..bez tih Nulli...
     
    #6
    sbanane gefällt das.
  7. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Pozz


    Internet konekciju imas posto si vrsio update. Ako su cline uredu i cccam aktivan onda bi trebalo da radi. Sa One nulle je uredu. To neigra ulogu
     
    #7
  8. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Kako da znam je li cccam aktivan ?


    I kod FritzBox WebInterface stoji u heimnetz :

    kod laptopa - Mit FritzBox verbunden, im Internet

    a kod resivera - Mit FritzBox verbunden, nicht im Internet
     
    Zuletzt bearbeitet: 5. Januar 2011
    #8
  9. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Postoji opcija u Status ili u Web if da izaberes cccam ili newcamd. tako aktiviras emulatora
     
    #9
  10. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Mijenjao sam razlicite verzije cccam ali ni sa jednom ne radi 2.0.11; 2.1.4;

    i 2.2.1 ali ni jedna ne radi.......iskljucio sam i ponovo ukljucio lan kabel u

    resiver i sad mi stalno pokazuje da je i black panther u Internetu a prije je

    pokazivao samo da je spojen sa Fritz Box......moze li biti problem sa kabel

    iako je nov ?
     
    #10
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.742
    Zustimmungen:
    4.402
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    deti pogledaj u fritzebox dali prepoznaje tvoj Box..i dali je na fritze dhcp ukljucen..
     
    #11
  12. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Pa prepoznaje ga na fritz box stavio sam mu i ime i vidi ga , pokazuje njegov IP adress a za taj dhcp nisam siguran , gdje to mogu pogledati....? Na resiver je dhcp ukljucen.....
     
    #12
  13. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    I u Fritz Box je Dhcp aktiviran.....
     
    #13
  14. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.263
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    zdravo drustvo
    pa mozes bez dhcp <>ubaci u fritzbox jednu IP i tu IP ubacis u tvoj Box mora da budu jednaki! i mirna voda!!
    pozz
     
    #14
  15. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Jel treba onda i u resiveru i u fritzbox da je deaktiviran dhcp ?
     
    #15

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.