Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Kreću prvi europski kanali u visokoj razlučivosti - Penthouse HD

Beastmaster

Best Member
Boardveteran
Registriert
9. Oktober 2008
Beiträge
3.701
Reaktionspunkte
12.362
Punkte
383
Penthouse Digital Media Productions, PH Media i ruski proizvođač digitalnih prijemnika General Satellite planiraju pokrenuti prve paneuropske HD kanale za odrasle.

Penthouse HD1 i Penthouse HD2 su kanali na kojima će se prikazivati hardcore sadržaji te će emitirati na tržištima gdje je prikazivanje takve vrste sadržaja već dopušteno, a to su primjerice Francuska, Nizozemska i Španjolska.

Osim hardcore kanala Penthouse 1 i 2, planirana je i softcore verzija kanala - Penthouse HD, sa kojom ciljaju na tržišta kao što su Njemačka i Velika Britanija gdje je emitiranje hardcore sadržaja zabranjeno ili je zakonski strogo regulirano (npr. Blue Movie). Sva tri navedena Penthouse kanala emitirat će posredstvom eutelsatovog satelita Eurobird 9A koji je smješten na 9 stupnjeva istočno, a zahvaljujući njemu signalom mogu pokriti čitavu Europu i dobar dio zemalja bivšeg Sovjetskog saveza. Valja spomenuti i to da je Eurobird 9A već neko vrijeme dom jedne ruske DTH platforme.

PH Media će biti službeni predstavnik za ova tri kanala isključivo na teritoriju zemalja članica CIS-a (Commonwealth of Independent States), dok će se ostatku Europe oni nuditi na ne-ekskluzivnoj bazi svim individualnim korisnicima satelitskih antena koji se budu željeli pretplatiti. Start se očekuje tijekom rujna ove godine.

General Satellite će biti zadužen za distribuciju kompatibilnih set top boxova i za vlastiti middleware.
 
Zurück
Oben