Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kreću prvi europski kanali u visokoj razlučivosti - Penthouse HD

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Beastmaster, 29. Juli 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.205
  Punkte für Erfolge:
  113
  Penthouse Digital Media Productions, PH Media i ruski proizvođač digitalnih prijemnika General Satellite planiraju pokrenuti prve paneuropske HD kanale za odrasle.

  Penthouse HD1 i Penthouse HD2 su kanali na kojima će se prikazivati hardcore sadržaji te će emitirati na tržištima gdje je prikazivanje takve vrste sadržaja već dopušteno, a to su primjerice Francuska, Nizozemska i Španjolska.

  Osim hardcore kanala Penthouse 1 i 2, planirana je i softcore verzija kanala - Penthouse HD, sa kojom ciljaju na tržišta kao što su Njemačka i Velika Britanija gdje je emitiranje hardcore sadržaja zabranjeno ili je zakonski strogo regulirano (npr. Blue Movie). Sva tri navedena Penthouse kanala emitirat će posredstvom eutelsatovog satelita Eurobird 9A koji je smješten na 9 stupnjeva istočno, a zahvaljujući njemu signalom mogu pokriti čitavu Europu i dobar dio zemalja bivšeg Sovjetskog saveza. Valja spomenuti i to da je Eurobird 9A već neko vrijeme dom jedne ruske DTH platforme.

  PH Media će biti službeni predstavnik za ova tri kanala isključivo na teritoriju zemalja članica CIS-a (Commonwealth of Independent States), dok će se ostatku Europe oni nuditi na ne-ekskluzivnoj bazi svim individualnim korisnicima satelitskih antena koji se budu željeli pretplatiti. Start se očekuje tijekom rujna ove godine.

  General Satellite će biti zadužen za distribuciju kompatibilnih set top boxova i za vlastiti middleware.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.