Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Klasik TV-Classic Tv

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Beastmaster, 28. Juli 2010.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.204
  Punkte für Erfolge:
  113
  U listopadu starta cjelodnevni TV kanal

  Novi cjelodnevni televizijski kanal za regiju na kojem se radi već godinu dana kreće s emitiranjem u listopadu, a ono što će vam pružiti jest zabava 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

  Na novom kanalu radi se već godinu dana, a projekt je sada pred završetkom

  Klasik TV naziv je novog televizijskog kanala koje će kabelski i IPTV operateri nuditi svojim korisnicima od listopada. Riječ je o kanalu na kojem će se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, emitirati filmovi i serijali koje često u razgovoru nazivamo "domaćim", prenosi Poslovni dnevnik.

  Osim što se bazira na programu iz regije, Klasik TV će se naći u televizijskoj ponudi svih država s prostora bivše Jugoslavije. Zbog toga je i kupovina prava za prikazivanje bila dodatno otežana.

  "Dugo već radimo na osiguranju prava za prikazivanje jer je to dugotrajan proces", rekla je za Poslovni dnevnik Maja Jelisić Cooper, direktorica tvrtke Televizija Classicum koja pokreće ovaj novi televizijski kanal, dodajući da su ostali suvlasnici uglavnom njeni suradnici iz tvrtke Mobitel te nekolicina ljudi iz Slovenije.

  O imenima ne želi govoriti, kao ni o uloženom novcu u ovaj projekt, no kaže da je uloženo jako puno samim tim što na projektu radi posljednjih godinu dana. I u budućnosti namjeravaju ostati na ovim platformama, a natjecanje za koncesiju za zemaljski televizijski kanal ih ne zanima.

  Razlog tome je visoka cijena koju koncesionari moraju godišnje plaćati, ali i teže reguliranje televizijskih prava u tom slučaju. Od listopada bi tako u Hrvatskoj i barem još dvije zemlje bivše Jugoslavije trebala startati nova televizija čiji će program uglavnom puniti serijali poput "Otpisanih", filmovi kao "Valter brani Sarajevo", "Sjećaš li se Dolly Bell", "Sokol ga nije volio", ali i legendarnih "Ko to tamo peva" ili "Maratonci trče počasni krug". No, kanal se neće bazirati isključivo na starim uratcima, već i na novim filmskim ostvarenjima.

  Kako bi u kratkom vremenu Klasik TV trebao zaživjeti i u Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, na programu će se naći i mnoštvo ostvarenja iz tih država.

  Pored igranih i animiranih filmova, serijala i dokumentaraca, prikazivat će se portreti.

  "Želimo biti glavna platforma za promociju filmova s ovih prostora", kaže Jelisić Cooper.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.