Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kineska piraterija: za 140 kuna besplatni internet

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 12. Mai 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kineska piraterija: za 140 kuna besplatni internet


  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  U Kini nude ugradnju u prijenosno računalo WiFi kartice koja automatski hvata najbližu bežičnu mrežu i pomoću piratskog programa razbija šifru za pristup, te možete na tuđi račun surfati do mile volje.
  Za samo 165 juana, oko 140 kuna, u pekinškim dućanima možete kupiti (ugradnja u laptop uračunata u cijenu) "karticu za grebanje o tuđe mreže".
  Zasad se još ne nudi kao USB-dodatak nego samo kao ugradnja: ta "ceng wang ka" sastoji se od adaptera s 15-centimetarskom antenom koji su uključuje u USB port i dva CD-ROMa: jednim se instalira driver za karticu, a drugi se koristi za podizanje operativnog sustava zvanog BackTrack.
  Pomoću dvije aplikacije u BackTracku, Spoonwep i Spoonwpa, mogu se "izvući ključevi" za sustave sigurnosti bežičnih mreža WEP (Wired Equivalent Privacy) i WPA (Wi-Fi Protected Access), nakon čega ste ponovo pokrenu Windowsi i dobivenom zaporkom spaja na WiFi mreže.
  Nimalo moralno, ali vrlo primamljivo; srećom je Kina dovoljno daleko da će malo tko potegnuti do tamo zbog "internet grebanja"....
   
  #1
  plavisvabo und biha gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.