Kina dozvolila gradnju LCD tvornica

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 10. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kina dozvolila gradnju LCD tvornica


  [​IMG]
  Kina će svim značajnim LCD proizvođačima omogućiti da izgrade tvornice u Kini.
  Nakon Tajvana odobrenje je dano južnokorejskim LCD proizvođačima pa će nakon Samsunga i LG Displaya tvornice graditi i AUO i Chimei Innolux (CIC). Kina je dozvolu htjela dati samo jednom južnokorejskom proizvođaču, ali nakon što su oba koncerna odustala od tax incetives oba su dobila dozvolu.
  Kina je ogromno tržište i razvija se u najveće LCD tržište, te je zbog toga vrlo zanimljiva za sve velike LCD proizvođače. Kineski proizvođači BOE Technology iz Pekinga i TCL dobili su dozvolu za gradnju pogona 8.5 generacije. Država regulira tržište kako ne bi došlo do njegovog zasićenja i prevelikih kapaciteta.
  Investicije u Kinu za pogone 5. generacije za Tajvan su slobodni, a za 6. generaciju moraju se specijalno odobriti. Za sada su odobrena samo tri takva pogona van Tajvana. Tajvan je vodeći svjetski LCD proizvođač s tržišnim udjelom od čak 70%.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.