Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

ID europe na srpskom jeziku

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 20. Juni 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Investigation Discovery uskoro na srpskom jeziku

  Još jedan kanal iz produkcije Discovery Channela uskoro će krenuti sa emitiranjem na srpskom jeziku, odnosno sa srpskim DVB titlovima. Riječ je o u Europi sve popularnijem kanalu Investigation Discovery koji prikazuje razne programske sadržaje s tematikom kriminala. U programu Investigation Discovery-ja prikazivat će se popularne dokumentarne serije o najpoznatijim svjetskim zločinima i zločincima ali isto tako će biti zastupljeni i ljudi koji su ih uhvatili ili
  riješili najveće zločine i misterije.

  [​IMG]

  Kanal je od početka ove godine dostupan u Velikoj Britaniji i Irskoj, a u kontinentalnu Europu stigao je na proljeće kada je krenuo sa emitiranjem u Mađarskoj, Rusiji, Poljskoj, Rumunjskoj, Sloveniji i Grčkoj. Distribucijska frekvencija za Investigation Discovery je na satelitu Sirius 4 na 5° istočno, kodirano u sistemu Power VU. Na istim parametrima emitiraju i drugi Discovery tematski kanali kao Discovery World, Discovery Travel and Living te Discovery Science.
  Parametri za Investigation Discovery na Siriusu 4:
  Satelit: Sirius 4 na 5° istočno
  Frekvencija: 12.226 GHz
  Polarizacija: Horizontalna (H)
  Symbol Rate: 25540
  FEC: 7/8
  Kodiranje: Power VU
  Audio: engleski, poljski, mađarski, ruski
  Titlovi: slovenski, rumunjski, grčki, srpski
  [​IMG]
  Identifikacija srpskih titlova već je tu...
  Kao što je to inače slučaj sa ovim tipom kanala, Investigation Discovery će sadržaje lokalizirati postupno - to znači da će u početku mali broj sadržaja biti preveden na srpski jezik i to poglavito oni koji emitiraju u primetime terminu. S vremenom će broj prevedenih sadržaja rasti do visokih 90-95% što predstavlja gotovo potpunu lokalizaciju.
  Gdje bi se ovaj ID mogao pojaviti? S obzirom da DTH platforma Total TV (16° istočno) i kabelska televizija SBB ima više nego uspješnu suradnju sa Discovery Networks Europe, ne sumnjamo da će se Investigation Discovery pojaviti u okviru njihove ponude. Nakon što je Discovery Networks na srpski jezik lokalizirao i specijalizirani lifestyle kanal Discovery Travel and Living nije prošlo puno vremena da ga Total TV i SBB kabelska TV uvrste u ponudu (radi se o danima, nap.a) pa stoga vjerujemo da će se sličan scenarij dogoditi i sa ovim kanalom.


  [​IMG]  pozdrav
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.