ID europe na srpskom jeziku

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 20. Juni 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Investigation Discovery uskoro na srpskom jeziku

  Još jedan kanal iz produkcije Discovery Channela uskoro će krenuti sa emitiranjem na srpskom jeziku, odnosno sa srpskim DVB titlovima. Riječ je o u Europi sve popularnijem kanalu Investigation Discovery koji prikazuje razne programske sadržaje s tematikom kriminala. U programu Investigation Discovery-ja prikazivat će se popularne dokumentarne serije o najpoznatijim svjetskim zločinima i zločincima ali isto tako će biti zastupljeni i ljudi koji su ih uhvatili ili
  riješili najveće zločine i misterije.

  [​IMG]

  Kanal je od početka ove godine dostupan u Velikoj Britaniji i Irskoj, a u kontinentalnu Europu stigao je na proljeće kada je krenuo sa emitiranjem u Mađarskoj, Rusiji, Poljskoj, Rumunjskoj, Sloveniji i Grčkoj. Distribucijska frekvencija za Investigation Discovery je na satelitu Sirius 4 na 5° istočno, kodirano u sistemu Power VU. Na istim parametrima emitiraju i drugi Discovery tematski kanali kao Discovery World, Discovery Travel and Living te Discovery Science.
  Parametri za Investigation Discovery na Siriusu 4:
  Satelit: Sirius 4 na 5° istočno
  Frekvencija: 12.226 GHz
  Polarizacija: Horizontalna (H)
  Symbol Rate: 25540
  FEC: 7/8
  Kodiranje: Power VU
  Audio: engleski, poljski, mađarski, ruski
  Titlovi: slovenski, rumunjski, grčki, srpski
  [​IMG]
  Identifikacija srpskih titlova već je tu...
  Kao što je to inače slučaj sa ovim tipom kanala, Investigation Discovery će sadržaje lokalizirati postupno - to znači da će u početku mali broj sadržaja biti preveden na srpski jezik i to poglavito oni koji emitiraju u primetime terminu. S vremenom će broj prevedenih sadržaja rasti do visokih 90-95% što predstavlja gotovo potpunu lokalizaciju.
  Gdje bi se ovaj ID mogao pojaviti? S obzirom da DTH platforma Total TV (16° istočno) i kabelska televizija SBB ima više nego uspješnu suradnju sa Discovery Networks Europe, ne sumnjamo da će se Investigation Discovery pojaviti u okviru njihove ponude. Nakon što je Discovery Networks na srpski jezik lokalizirao i specijalizirani lifestyle kanal Discovery Travel and Living nije prošlo puno vremena da ga Total TV i SBB kabelska TV uvrste u ponudu (radi se o danima, nap.a) pa stoga vjerujemo da će se sličan scenarij dogoditi i sa ovim kanalom.


  [​IMG]  pozdrav
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.