Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hayat TV pokreće svoj peti kanal

Registriert
8. März 2009
Beiträge
5.760
Reaktionspunkte
4.965
Punkte
373
Hayat TV pokreće svoj peti kanal

17924.jpg


Hayatovci je prvi bh. dječiji kanal namijenjen isključivo onima koji vas svaki dan čine sretnim, izmame vam osmijeh na lice i daruju vam čistu i iskrenu ljubav. Fokus kanala je na crtanim filmovima u kojima nema nasilja, crtani filmovi uz koje ste i vi odrastali.

Na ovom dječijem TV kanalu emitovat će se i istoimeni serijal za najmlađe prepun edukativnih sadržaja koji vode Lilo o Lela. Također, kanal će emitovati i predstave za djecu, mjuzikle kao i dječije lutkarske predstave. I gledatelji će moći slati svoje video klipove sa recitacijama o roditeljima, ljubimcima ili onome što najmlađi gledatelji vole.

Hayatovci će se od 15. maja ove godine emitovati na satelitu Eutelsat 16A na 16 stepeni istočno na frekvenciji 11.262 GHz, Horizontalno, symbol rate 30000, FEC 2/3.
teve.ba
 
AW: Hayat TV pokreće svoj peti kanal

1. Hayat tv
2. Hayat plus
3. Hayat folk
4. Hayat music
 
AW: Hayat TV pokreće svoj peti kanal

Hayat music je indirektno Hayatov kanal.
Preuzimaju muzicke i ostale video klipove i mogu se pratiti iskljucivo na kablovskim sistemima, osim trenutno testnog emitovanja na w2.
Dakle cetvrti zvanicni kanal ce biti namijenjen za djecu. Hayat music je u pregovorima da preraste u zvanicni peti kanal, do tada je nezvanicno njihov.
 
Zurück
Oben