Njemačka Free Tv Group otvara nove HD Kanale

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Beastmaster, 29. Juli 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.203
  Punkte für Erfolge:
  113
  Njemački Free TV Grupe pridružuje HD + platformu
  ProSiebenSat.1 Media AG će emitirati njegova tri glavna kanala Sat.1, ProSieben Kabel kao i, u HD verzije kao dio nove HD + platformu na Astra na 19,2 stupnjeva istočno. Na tri kanala od njemačke TV Free Group će pridružiti Vox i RTL RTL iz Njemačke od siječnja 2010.

  Dodatak kanale dovest će ukupni broj u HD + platformu za pet. Takav potez također podrazumijeva da je veliki broj javnih i komercijalnih Njemački kanali će biti dostupni u HD od siječnja 2010 nadalje. U to vrijeme, pubcasters ARD i ZDF također će potrajati regularna HD emitiranja njihovih glavnih kanala.

  U ovom trenutku, Arte HD i HD Annixe već su dostupni kao free-to-air kanale na satelit Astra; Sky Deutschland također ima sedam HD kanale na zraku. Nije jasno je li Sky ovjerena kutije također će se moći primati HD + platforma kanala, ali Broadband TV News vjeruje da su u tijeku razgovori napraviti dvije platforme kompatibilni.

  Markus Payer, glasnogovornik za SES-Astra, rekao Broadband TV News: "Mi smo željeli imati naše HD + platformu kao što je više moguće otvoriti za sve stranke; sadržaj vlasnika i proizvođača. Sadržaj vlasnici žele imati široki doseg kao što je više moguće i proizvođača želite učiniti atraktivnim proizvodima i na kraju je potrošač koji odlučuje ".

  "Činjenica da smo sada u mogućnosti ponuditi našim tri kanala preko HD + je prekretnica u pogledu tehnologije i kvalitete naših nude za naše gledaoce. HD + ponuda dolazi upravo u pravo vrijeme za nas. U međuvremenu, postoji više od 13 milijuna HD-ready zaslon TVs stan u kućanstvima, što znači da se gledatelji mogu uživati u našem HD sadržaj u cijelosti ", rekao je Andreas Bartl, MD, Njemački Free TV Grupe, ProSiebenSat.1 Media AG, u izjavi .

  "Sa prijenos našeg programa u HD kvaliteti smo pritom digitalizacije u Njemačkoj. Sada ćemo se fokusirati na razvoj novih sadržaja i ponude za ovaj novi standard, "rekao je Dr. Marcus Englert, direktor i novi mediji diverzifikacija ProSiebenSat1 Media AG, također u izjavi.

  Prijemnike za HD + platforme će biti dostupne ove jeseni, s proizvođačima očekuje da pokažu prvi modeli na ovogodišnjoj potrošačke elektronike IFA Show u Berlinu.

  HD + platformu će koristiti CA Nagravision sustav, i pre-paid smart kartica će biti dostupna s 12 mjeseci kredit. Kartice mogu biti ažurirani koristeći razne metode.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.