Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Njemačka Free Tv Group otvara nove HD Kanale

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Beastmaster, 29. Juli 2009.

 1. Beastmaster
  Offline

  Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  9. Oktober 2008
  Beiträge:
  3.617
  Zustimmungen:
  12.205
  Punkte für Erfolge:
  113
  Njemački Free TV Grupe pridružuje HD + platformu
  ProSiebenSat.1 Media AG će emitirati njegova tri glavna kanala Sat.1, ProSieben Kabel kao i, u HD verzije kao dio nove HD + platformu na Astra na 19,2 stupnjeva istočno. Na tri kanala od njemačke TV Free Group će pridružiti Vox i RTL RTL iz Njemačke od siječnja 2010.

  Dodatak kanale dovest će ukupni broj u HD + platformu za pet. Takav potez također podrazumijeva da je veliki broj javnih i komercijalnih Njemački kanali će biti dostupni u HD od siječnja 2010 nadalje. U to vrijeme, pubcasters ARD i ZDF također će potrajati regularna HD emitiranja njihovih glavnih kanala.

  U ovom trenutku, Arte HD i HD Annixe već su dostupni kao free-to-air kanale na satelit Astra; Sky Deutschland također ima sedam HD kanale na zraku. Nije jasno je li Sky ovjerena kutije također će se moći primati HD + platforma kanala, ali Broadband TV News vjeruje da su u tijeku razgovori napraviti dvije platforme kompatibilni.

  Markus Payer, glasnogovornik za SES-Astra, rekao Broadband TV News: "Mi smo željeli imati naše HD + platformu kao što je više moguće otvoriti za sve stranke; sadržaj vlasnika i proizvođača. Sadržaj vlasnici žele imati široki doseg kao što je više moguće i proizvođača želite učiniti atraktivnim proizvodima i na kraju je potrošač koji odlučuje ".

  "Činjenica da smo sada u mogućnosti ponuditi našim tri kanala preko HD + je prekretnica u pogledu tehnologije i kvalitete naših nude za naše gledaoce. HD + ponuda dolazi upravo u pravo vrijeme za nas. U međuvremenu, postoji više od 13 milijuna HD-ready zaslon TVs stan u kućanstvima, što znači da se gledatelji mogu uživati u našem HD sadržaj u cijelosti ", rekao je Andreas Bartl, MD, Njemački Free TV Grupe, ProSiebenSat.1 Media AG, u izjavi .

  "Sa prijenos našeg programa u HD kvaliteti smo pritom digitalizacije u Njemačkoj. Sada ćemo se fokusirati na razvoj novih sadržaja i ponude za ovaj novi standard, "rekao je Dr. Marcus Englert, direktor i novi mediji diverzifikacija ProSiebenSat1 Media AG, također u izjavi.

  Prijemnike za HD + platforme će biti dostupne ove jeseni, s proizvođačima očekuje da pokažu prvi modeli na ovogodišnjoj potrošačke elektronike IFA Show u Berlinu.

  HD + platformu će koristiti CA Nagravision sustav, i pre-paid smart kartica će biti dostupna s 12 mjeseci kredit. Kartice mogu biti ažurirani koristeći razne metode.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.