Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Godisnji Odmor

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 28752
  • Erstellt am Erstellt am
    Nobody is reading this thread right now.
G

Gelöschtes Mitglied 28752

Guest
Haj da vidmo gdje ce ko ovoga Ljeta na Odmor,ja idem na Jadran jedno 2 Sedmice,pa cemo onda vidjeti dalje gdje stignem

AW: Godisnji Odmor

hi,

ja sam 4 tjedana u Hrvatskoj 2 u Karlovcu i 2 [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]u Tučepi @ Murati slobodno [/SIZE][/FONT]doći na Kavu^^.........ma doćite svi na kavu ^^

poz.

Denø

More, pa Zapanja, pa babi u Lukavac!

hi,

ja sam 4 tjedana u Hrvatskoj 2 u Karlovcu i 2 [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]u Tučepi @ Murati slobodno [/SIZE][/FONT]doći na Kavu^^.........ma doćite svi na kavu ^^

poz.

Denø

Moze Jarane,zavisi kad si dole rado bi dosao na jednu Kahvu ili nesta domace:aha:ja sam od prilike oko 28 Jula u Porecu (Vrsar),ko voli neka izovli

Eve godine se mala turnejica pravi, posto imam 2.5 mjeseca slobodno...
Naime se ide u moj rodni kraj Bosansku krajinu, zatim picim na Vir kod kuma na 7 dana, poslije odoh u Mostar, Sarajevo, Zenica, poslije sam pozvan u Pristinu kod kolege (otvorio novi night klub), onda najvjerovatnije za Novi Sad i kasnije u Zagreb takodje kod kolegi....

ti ko muzicka zvijezda heh
exyu turneja

ja idem u zenicu.na cevape kod salcinovica,na sladoled kod envera itd.
deno,ako poziv vazi za sve ,to mi je usput, pripremi kavu(kahvu). hvala!

ako je netko u blizini Krka neka dodje na kavicu i hladnu pivu, ja sam bio vec dvije nedjelje a polovicom jula opet dvije ili tri

Nije lose na krku bio sam prosle godine a ove godine razmisljam omis ili rab

da kolega ima da platis zuju dole na kraju plaze a ja cu mezu

Halo raja svi vi idete dole a ja moram raditi

Zato se dobro provedite a ti sto ides u lukavac popi malo vode za mene na Tetrapaku i jedndo hladno pivo gore na jezeru.

Pozdrav Topi51

lijepo vrijeme i puno pivice zeli svima ivek75
nazalost ostajem u germany :helldolazi prinova:ja

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…