@Borko kolega to si 100% u pravu i zato bi trebali tim stvarima da se stane u kraj:stop:
Pa zasto imamo forum???kad mnoge stvari idu samo preko PN!!!Forum i jeste za to da se pitanja tu postavljaju.
tacno sramota...samo 38 osoba glasalo od 540 aktivnih na samo nasem citat od Chefa
Pa to je stvarno sramota i zato sam misljenja da se to treba zaustaviti i samo na Forumu pitanja postaviti.
Prije 2 Godine sam i sam bio Kandidat za BM i znam kako je proslo,a to mogu i kolege @siki78i @honda da potvrde koliko je nasih kolega za nas glasalo.
Mozda ce nekima od nasih clanova ove reci da nesto znace sto je vec prethodno @Borko,@Murati vec napisali.
trebas par postova,,,al nebi vam preporucio na novo da ne pisem ,,,jer ima novi program bicete izkljuceni ,,,znate sta mislim da ne pisem i svabe vec razume
al kako stvari stoje bice senzacija izgleda da ce narog ipak pobjedit i bilo bi mo i drago da barem jednom neko od nas pobjedi,,,,,nastavite samo sa glasanjem ko jos nije glasao traje samo minut a ni ne kosta nista :emoticon-0157-sun:
@bik80 evo pa procitaj:
[h=2]AW: EXYU opet zajedno[/h]
Svakom Novom useru treba jedan broj Postova dabi mogli učestvovat na glasanju..
Ko god ima manjak Postova..neka to ucini ovde..da ispuni normu..dabi mogao glasat..
znaci napisi jedno par postova ovde i onda probaj ponovo sa glasanjem.
Ako se jedan problem resi preko foruma, onda imamo vise nas koristi.
Posalji pitanje na PN nekom moderatoru svabi u vezi CS ili nekog problema sa Dreambox, 80% ti nece odgovoriti.
nema da fali, ideja sa totalom je udarila ko grom. vices kad se podje na drugim forumuma pricat da je total proradio i da imaju informacije ovde sa ex-yu sekcije :emoticon-0136-giggl:emoticon-0136-giggl:emoticon-0136-giggl
A ovo vam kao nije offtopic.
E jebiga prije je ex Yugo forum stvarno bio dobar, no to se promijenilo. Neznan kada sam nesta konstruktivno čuo ovdje u forumu uvezi sat,recivera ili neki paketa.
Par adminova si nabavili servere i sad svima samo IPTV ovo IPTV ono.