giga blue 800 hd se

Dieses Thema im Forum "Gigablue" wurde erstellt von sani74, 24. November 2013.

  1. sani74
    Offline

    sani74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. August 2011
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    ako moze neko da mi pomogne ,na riceiveru stoji boot,probao sam da ubacujem preko usb ( gigablue-se-cfe-20120831)ali on ne reaguje hvala unapred
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Probaj damu ubacis aktuelni bootloader prvo..pa onda tek soft..
    Ili si mozda ubacio pogresnu soft ??
     
    #2
  4. sani74
    Offline

    sani74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. August 2011
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: giga blue 800 hd se

    Hvala murati,uspeo sam nekako ,proradio je pozzz
     
    #3
  5. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    8
    Koji imig je dobar za ovaj resiver.
     
    #4
  6. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    8
    Openpli nema za ovaj box a dali ima merlin?
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    U ovom slucaju je openmips openli..ako hoces brz image onda uzmi openatv..
     
    #6
  8. bik80
    Offline

    bik80 Freak

    Registriert:
    5. Dezember 2011
    Beiträge:
    221
    Zustimmungen:
    118
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Vienna
    AW: giga blue 800 hd se

    Ja cu danas bas da vidim kako radi openatv (do sad koristim openmips 1.0) i radi 100% stabilno vec godinu dana.

    Zavisi opet sta hoces da radis sa box,
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Bas tako..i ja koristim na dva boxa openmips..nikad nisam imao problema..
    Sa openatv imas samo ako koristis iptv brze reference na njemu..
     
    #8
  10. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    8
    Openetv ne podrzava brzu referencu.
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Podrzava....licno probao..
     
    #10
  12. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    8
    Onda je kod mene nesto nije bilo kako treba.
    Moracu ponovo da probam
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Ja sam probao na gigablue quad openatv..i rade brze reference..

    Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
     
    #12
  14. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: giga blue 800 hd se

    pozdrav narode

    da ne otvaram novu temu pisacu ovde. vidim da neki koristu gigablue quad. kakva je kvalitet slike na njemu i dal radu moduli uredno na njemu. pitam iz toga razloga posto razmisljavam da sebi uzmem takvi box.

    hvala unapred za svaki info
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Pozz drug..ja ga imam..i radi na njemu sve kako treba..isporao sam i cs i iptv i module..
    Conax..viaccess i jolycam..svi su radili uredno..
     
    #14
    narog_n und sbanane gefällt das.
  16. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.125
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: giga blue 800 hd se

    jel radi maxtv u njemu???
     
    #15

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.