Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Formula 1 2010 kompletna

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 30. Mai 2009.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Svi timovi ostaju u Formuli 1
  Pretnje timova da će napustiti Formulu 1 nisu obistinjene pošto su se sve ekipe, koje se trenutno takmiče u šampionatu, prijavile za sledeću sezonu. U saopštenju Asocijacije timova Formule 1 (FOTA) kaže se da su svi timovi ispoštovali rok za prijavu koji je odredila Svetska automobilska federacija (FIA) pošto se izašlo u susret pojedininim njihovim zahtevima.
  Aktuelni šampion u konkurenciji konstruktora Ferari, kao i bivši šampion Reno, zajedno sa Tojotom, Red Bulom i ekipom Toro Roso su u poslednjih nekoliko nedelja pretili da se neće prijaviti za sledeću sezonu ukoliko se pravila oko ovođenja opcionalnog budžeta od 40 miliona funti ne promene.
  FOTA, čiji su se predstavnici tokom vikenda u Monte Karlu sastali sa predsednikom FIA Maksom Mozlije, je pokušavala da nađe rešenje od objavljivanja novih propisa prošlog meseca.
  Prema saopštenju FOTA dogovoreno je da svi timovi 12. juna potpišu novi Konkord sporazum sa FIA i prvim čovekom Formule 1 Bernijem Eklstonom, a da će se pravila za sledeću sezonu zasnivati na ovogodišnjim i da će svi prijavljeni timovi moći da se takmiče naredne sezone po istim pravilima.
  „Svi timovi unutar FOTA na saradnju sa FIA gledaju sa optimizmom i sa željom da postavimo dobru osnovu za izgradnju uspešne budućnosti Formule 1 i stabilnost“, dodaje se u saopštenju.
  Takođe, napominje se da su se timovi jednoglasno odlučili za drastično smanjenje troškova za takmičenje u šampionatu u naredne tri godine da bi se očuvao takmičarski duh, ali i izazov u isto vreme da bi u Formuli 1 prihvatili nove timove.
   
  #1
  murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.