Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Fanii stelişti au TURBAT!

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 1. Oktober 2010.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.266
  Zustimmungen:
  16.886
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Fanii stelişti au TURBAT! Ultraşii au aruncat cu crenvurşti în ambasada Poloniei şi au trecut la "vânătoare de italieni"  [​IMG]

  Steaua riscă excluderea din Europa, după meciul de aseară, dar cel mai probabil va scăpa doar cu o amendă. Arbitrajul polonezului Borski ne-a interzis o victorie ce părea la un ! important]moment dat sigură şi ne-a amintit de Urs Maier, celebrul arbitru care ne-a trimis în infern, după ce a prelungit suficient de mult partida astfel încât danezii să egaleze.

  Maniera în care centralul a condus partida a avut darul să îi aducă în pragul disperării atât pe jucători, dar mai ales pe suporteri. "L-am fi mâncat", a fost remarca simpatică a unuia dintre fotbalişti, care, din fericire s-au limitat la proteste vehemente; în schimb, fanii de la tribuna a II-a din Ghencea au luat foc şi au rupt zeci de scaune pe care le-au aruncat spre Borski în momentul în care acesta se îndrepta spre vestiare.

  Spiritele nu s-au calmat nici după ce ultraşii au părăsit arena, aceştia mergând în număr destul de mare la ambasada Poloniei, unde au aruncat cu crenvurşti. Alarmaţi, jandarmii au intervenit rapid şi i-au dispersat pe fani, dar aceştia au reperat mai multe autocare cu suporterii napoletani; fanii din Ghencea i-au urmărit pe aceştia cu maşinile până la aeroport, unde doreau să încheie socotelile. "Ţiganii, ţiganii", au strigat fanii veniţi din Italia, la vederea tifosilor din Ghencea; nici de această dată conflictul nu a degenerat, un important contingent de jandarmi fiind prezent şi în acea locaţie.

  Răfuieli pe stadion dar şi în afara lui

  Meciul Steaua - Napoli, scor 3-3, a fost marcat de mai multe incidente între suporterii celor două echipe. Astfel, înainte şi după startul partidei, au avut loc mai multe altercaţii între fanii români şi cei italieni. Suporterii stelişti de la Peluza Sud a Stadionului Steaua s-au apropiat de cei italieni prezenţi în apropierea lor şi au încercat să se bată cu aceştia. Românii şi italienii au aruncat cu scaune şi torţe unii înspre alţii, jandarmii fiind nevoiţi să intervină.

  12 indivizi au fost duşo la secţie în urma incidentelor din afara stadionului, toţi cetăţeni români. Aceştia au primit interdicţia de a mai intra pe stadion timp de doi ani.
  3 ambulanţe au fost necesare la stadion pentru a-i trata pe răniţi; niciun suportea fost internat
  Fii primul care află ultimele ştiri din sport direct pe telefonul tău mobil!
   
  #1
 2. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Fanii stelişti au TURBAT!

  Nasol ,poate scapa cu o amenda pe undeva au si dreptate sa turbeze
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.