Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwert bleiben

Edhe Nokia N86 arrin në tregun global

Bessat

Moderator
Teammitglied
Mitglied seit
21. November 2008
Beiträge
1.479
Erhaltene Reaktionen
735
Edhe Nokia N86 arrin në tregun global
Në mes të muajit qershor, kompania Nokia sjell telefonin e saj të ri të quajtur N86, të cilin mund ta gjeni në tregun global.
Telefoni, i cili punon nën sistemin operativ "S60 3rd Edition Feature Pack 2” ka një ekran AMOLED , ndërsa madhësia e ekranit është 2/6 inç, me tetë mega-piksel kamerë, dhe teknologji aGPS. Ajo që theksohet në këtë telefon është sigurisht kamera, pasi që në këtë mënyrë telefoni mund të jap foto të cilësisë së lartë, ka duak-LED flash, objektiv Carl Zeiss dhe mbulues mekanik.

Nokia N86 lejon përdoruesit të ngarkojnë fotot me një klik të vetëm të një butoni, dhe siguron qasje në shërbime të tilla të shumta si: Share, Ovi Maps, N-Gage dhe Ovi Files.
 
Oben