eto kolege nadam se da sam Vam barem malo pomogao u EX YU sekciji , mozete posjetiti i moj forum na kome ima jos puno toga , necu da stavljam link da ne bude reklama jer znam da je to protiv pravila foruma , link imate u mom profilu , ima jos puno mojih tutorijala za Strong i Optibox pa kad budem imao vremena postavicu i njih , do tada pozz svima
Hvala za ulozeni trud i vrijeme, ali kad bi jos mogao ovaku u slikama za nas laike objasniti kako se prave F i C linije i kako to u stvarnosti izgleda na ekranu puno bi pomoglo.eto kolege nadam se da sam Vam barem malo pomogao u EX YU sekciji , mozete posjetiti i moj forum na kome ima jos puno toga , necu da stavljam link da ne bude reklama jer znam da je to protiv pravila foruma , link imate u mom profilu , ima jos puno mojih tutorijala za Strong i Optibox pa kad budem imao vremena postavicu i njih , do tada pozz svima
Kad nabavim box tebi cu se prvom javit ako sta zapnesvaka cast kolega,odsada kada hocu nesto da pisem ti ces da ubacas slike.to se zove kooperacija i teznja ka zajednickom cilju za dobrobit svih,ja znam ovo,ti znas ono,onaj treci cuo nesto,diskutujemo,raspravljamo,ako treba i da se posvadimo,ali kad nadjemo resenje za odredjenu temu,zakljucujemo i lepo svima,tako ja to vidim...
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für die folgenden Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für die folgenden Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?