dm 800hd pvr clone veliki belaj

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von e_l_o, 9. Oktober 2011.

  1. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    pozdrav raja

    imam kao navedeno veliki problem s boxom kad hocu da ga flescham nece ninakoji nacin da mi se javi box neima sta nisam pokusao i dreamup sve vrste fleschloder preko neta sa ip konekciom i nece samo mi na boxu na ekranu pise " ERROR NO CA FOUND"

    dali ima pomoci za ovaj box i kako

    pomagajte narode :emoticon-0141-whew:
     
    #1
  2. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    #2
  3. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.262
    Punkte für Erfolge:
    113
    #3
  4. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    hvala narode javim vam oprobacu oba programa imal sta da pazim kod ovih programa
     
    #4
  5. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.262
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    Kod Dream Up nemas sta pazit ,i kako sam ti pisao probaj bez kvacice kod Use Network
    a bilo bi dobro da nam kazes koji ti je Sim karta jer si ubacio pogresan Image
     
    #5
  6. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    imam estar sim 3,0 u njemu i probao sam drimup kao paradox stoje rekao a taj program od honda civic je za sim 2,0 i nece da ga pokrene na ovom boxu uopste

    hvala
     
    #6
  7. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    probaj onda ovako.sa jednim od tih dream up ili verzijom 1.3.3
    povezi kompjuter i resiver sa serijskim nul modem kablom.izaberi COM1 upali resiver i onda cekaj.nakon 5 do 30 sekundi na displeju treba da se pojavi ip adresa.ukucaj tu ip u internet eksplorer.flesuj prvo bootloader,restartuj resiver i drzi stisnuto dugme za paljenje.sacekaj da se opet pojavi ip na dreamu.opet kucaj u ie i onda ubaci image koji hoces.ali neki za tvog klona.
     
    #7
  8. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    mozesli mi nac koji imag za mog klona rekao sam sim je estar i 3,0 sim
     
    #8
  9. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    potrazi ovde za tvoj resiver.sve provereno i nema da fali.
     
    #9
  10. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    sve sam pokusao druze ali nista imali koji prog da brise stare image i da mozes dati movi image gore jer ja mislim daje u tome belaj sto sam stavio pogresan imeg na box prvi puta
     
    #10
  11. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.390
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    @elo da li si probao sa Dreamup 1 3 3 8???ako nebude moglo probaj samo sa Nulmodem kablom jeste da ce trajati preko sat vremena ali uspjeces da ga povratis u zivot.Ili samo da mu sa Nulmodem kablom stavis Bootloader mislim da je 82.
    A za image moje misljenje je Blackhole za DM 800 HD se....
     
    #11
  12. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    neznam kako ide s nul modemom imam pokuso sam sve moguce dreamupove al nista neide kako mogu da ubacim novui boot i sve na novo da bude box nece ja ga flesam preko ie ali pokaze 100posto i nece da ga pokrene ja istekam iz struje ustekam ono opet error
     
    #12
  13. narog_n
    Offline

    narog_n VIP

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.126
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    treba ti dreamup za E-Star sim koji mozes skinit sa ovog LINK-a. a kako poravljas reciver sa E-Star sim kad ga pogresno flashujes stoji ti u ovoj PDF datoteci koju sam prikacio, program za popravku mozes skinit OVDE. i onda uzmi ovaj image koji sam ja konvertiro i radi kod mene ko doksa, fleshuj reciver onda ponovo i to bi trebalo bit to LINK.
     
    #13
  14. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    super je to meni treba ssl da ubacim al neide kako to imal koji program da to moze
     
    #14
  15. narog_n
    Offline

    narog_n VIP

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.126
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    pa pise ti u onoj PDF datoteki kako to da uradis, treba to da ubacis sa E-Star DreamUP-om. link sam ti isto gore zakacio!!!!
     
    #15

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.