DigiTV ne rade sve programi????

AW: DigiTV ne rade sve programi????

nazalost, mogu samo to da potvrdim:emoticon-0124-worri

ocigledno da nisu jos skroz presli na N3 jer kod mene su jucer i RTL i NOVA radili sa keys ali danas vise nerade. na ecm extra mi pokazuje isto kao i jucer jer kao sto sam rekao jucer su radila obadva programa a danas ne. evo i slike kako to izgleda, nije mi jasno sta znaci ovo static cw. Niko nista nezna o ovome??????

Dali je kome poznat ovaj problem????

Zuletzt bearbeitet:

niko nista nezna ??????

mozda znaci static CW "CryptoWorks"??????? i don´t no

mozda znaci static CW "CryptoWorks"??????? i don´t no
vjerovatno imas pravo ali opet nemogu da gledam niti RTL niti NovaTV. aktualizirao sam kljuceve u EMU i opet neradi. prije je bilo kad se promjene kljucevi za DigiTv odmah se prebaci na jedan od servera i mogu da gledam dalje, sad vise neide ni to. nista nekontam!!

pa RTL i nova su presli skros na Nagra 3 to vise neide sa kljucevima. Barem pise to tako kod Kingofsat:

RTL Hrvatska KroatienAllgemein Nagravision 3

Nova TV KroatienAllgemein Nagravision 3

P.S.

Zuletzt bearbeitet:

ja kad gledam ORF onda mi pise kod USING: "camd3" ORF imam intern u DM 800, a kad gledam Total TV onda pise USING: "smartreader+" TTV imam extern u smartreader.

Znaci to sto pise pod USING je tvoj citac.
tvoj citac je znaci "static cw".

ja kad gledam ORF onda mi pise kod USING: "camd3" ORF imam intern u DM 800, a kad gledam Total TV onda pise USING: "smartreader+" TTV imam extern u smartreader.

Znaci to sto pise pod USING je tvoj citac.
tvoj citac je znaci "static cw".
nemoguce da je moj citac jer ja u njemu imam HRT kartu. nemam nikakvih drugih karti kod sebe.

pa mozda zbog toga pise "static" zato sto nije nikakav citac nego KEY´s. jel poznajes jos nekoga sto koristi digi kljucevi i gdje to isto tako pise using: static cw.

kod mene naprimjer kad gledam neki program preko CS onda pise { using: CCcam-s2s ]

Radili su RTL i NOVA sa CCW kljucevima to su kljucevi sto se unose u BISS tablicu trenutno je opet dunkel

ako ga nisi resetirao , onad nece drugo ni da pokazuje , moras ga poslije brisanja iskljucit iz struje da izbrise in skroz , ja sam skoro isto ubacio kljuceve i isto mi je doslo to sto si pokazao , poslije sam brisao i sad mi radi na server

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…