Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

Ciocan mai mare sau baros :)

Scuzati de offtopic.

Din pacate alta metoda nu exista decat polizarea, din cate stiu eu.

AW: DIGI TV - RSA si BK

exsista o metoda mult mai rapida si limpede, depinde de manute, ramane cam asa ---->>>

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Päi zi daca merge si cu altceva si fiecare face cum crede ca ar fi mai bine :ja

Pai am fi recunoscatori daca ne impartasesti si noua !Mai ales daca e mai putin riscanta si vad ca e si curat in jurul pinilor!

e simplu dar putin riscant...
ce trebuie facut e sa indepartezi "capacul" de pe procesor, cu atentie sa nu se rupa pasta in zona unde vrem sa curatam, deci cu ajutorul unei surubelnite fine in zona opusa, introducem varful ascutit intre capac si procesor, efectul ar fi ca si cum am despica un lemn cu o pana, se indeparteaza usor.

pe urma la baza pinilor cu ajutorul unei freze rotunde si la aproximativ 4 mm de la capatul procesorului facem un canal pana aproape de baza sa se vada pinii.

odata lasata marcata zona unde vrem sa curatam, cu ajutorul unei surubelnite si un ciocanas, lovim in "peretele" ramas la indepartarea "capacului" de pe procesor, pasta se desprinde in bucati mari si raman pinii curati.

exista riscul... daca nu face-ti canalul la baza, sa indepartati cu pasta si alte componente aflate pe placa. asta se intampla mai mult la procesoare cu pasta alba, cele cu pasta albastra sunt mai usoare.

cam asta ar fi metoda...si cum am spus depinde de abilitatea fiecaruia !
Toate bune.

Nu stiu ce sa zic nu se vede prea bine e prea mica poza
Nu am probat , depinde si de cät de intinsa e pasta sar putea sa mai ai si alte piese lipite si sa zboare cu pasta cu tot
Bineinteles daca nu mai folosesti recul poti sa te risti

pai daca este cumparat...ce naiba sa mai faci cu el?

RSA+Bka si ...la revedere..

Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

Nu stiu ce sa zic nu se vede prea bine e prea mica poza
Nu am probat , depinde si de cät de intinsa e pasta sar putea sa mai ai si alte piese lipite si sa zboare cu pasta cu tot
Bineinteles daca nu mai folosesti recul poti sa te risti

ai dreptate se por indeparta si alte componente, de aceea este indicat sa facem un "canal" la baza pinilor, asa provocam ruperea pastei de acolo.

si metoda "traditionala" ptr mine este riscanta.
fiecare cum vrea sa faca eu am impartasit propia experienta, la fel cum am fost si eu ajutat aici pe forum.
salutari si toate bune.

Sigur asa e fiecare face cum poate si cum crede ca e mai bine

Zurück
Oben