Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Cine ma poate ajuta cu extragerea de Boxkey si RSA dintr-un HSS 7160NA.Orice informatie e bine venita.Multumesc

Salut,

din cate stiu eu se poate extrage numai din
HSS 1160NA si din HSS 1120NA!!

Aici as fi si eu curios,cine te poate ajuta:emoticon-0157-sun:

Se poate @mateibasarab ,doar ca nu e public inca pentru bani se face orice sau aproape orice :smoke:

Salutare tuturor
Cine ma ajuta si pe mine la un 1160
am spart pasta , dar nu mai sunt capabil sa continui
stima

Si cum te- ai gädit tu cu ajutorul ?
Dezlipeste pini si lipeste un Jtag ,ar fi urmatorul pas

Salut! Intrebarea mea este dupa dezlipirea celor cinci picioruse ale procesorului, HSS mai functioneaza pentru a viziona prog digi, sau trebuiesc lipite la loc pentru a redeveni functional?

Raspunsul este "DA", nu trebuie relipite la loc.
si vezi ca ai pus 2 intrebari nu una :)

ce freza ati folosit pt a da pasta jos de pe microchipul de la conserva de DIGI? (receiver-ul)

Sal
pai una micä depinde si de mäna de lucru

Dremel + 2 x freze 0,8mm ( sau cauta pe la dentisti ca au gramada de freze folosite )+ACE DE CUSUT de dif. grosimi si mult timp.Bafta

salut am un rec 3169NA rev1.3, e vreo posib sa scot rsa si bk oricat de dificila e operatiunea?????

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Merge si din 1170.
Cineva a testat jtag pe hss 3169 cu procesor Sti5517,nici o sansa.Eventual o sa postez pinii de jtag pentru cei care vor sa isi mai bata capul cu procesorul asta DCU3,dar alta ar fi solutia.Nu stiu cum e la hss 5160.

daca mai ai pinout sa incerc si eu

Salut baietii...o modalitate mai simpla,in fara de tirnacop,hirlet..etc scule de astea finute ,pentru a scoate pasta aia betonata??Nu de alta da ma dispera cimentul ala.:diablo:

Zurück
Oben