Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Eu am crezut ca incerci tu
Nu am de unde rec

Se poate ca 2 carduri diferite sa aiba acelasi bk rsa?
Am extras din 2 receptoare bk rsa si jtagul mi-a dat aceleasi bk rsa.
Doar IRD era diferit, nu foarte mult, ultimele 3 caractere.

Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

Eu am crezut ca incerci tu
Nu am de unde rec

Nici sa nu-ti doresti.
Io l-am pitit in dulap ca nu-l mai suport, nu gasesc conectiile, dar cand prind un pic de timp o sa incerc conectiile de la rusi' altera cu simpleJtag...

Nici sa nu-ti doresti.
Io l-am pitit in dulap ca nu-l mai suport, nu gasesc conectiile, dar cand prind un pic de timp o sa incerc conectiile de la rusi' altera cu simpleJtag...
la fel si eu am gasit niste combinatii dar nu mi da nici un raspuns procu, mai urmaresc un forum se pare ca s au conectat la el acum nu stiu daca au reusit sa faca si dump.
Link veralten (gelöscht)

Ps:mai bine asa

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Se poate ca 2 carduri diferite sa aiba acelasi bk rsa?
Am extras din 2 receptoare bk rsa si jtagul mi-a dat aceleasi bk rsa.
Doar IRD era diferit, nu foarte mult, ultimele 3 caractere.

Nu cred dar incearca daca deschide cine stie :dfingers:

pentru DM500HD Newnigma cu ce sa deschid cccam+ oscam, sbox, in addons nu gasesc nici unul.

Intre timp mi-au raspuns la mail cei de la boxkey.eu si mi-au spus ca nu exista CAM functional pentru cartela oficiala nagra :(

Eu am cartela nagra 2 pe dvb-c, cele retrase de la satelit, ROM110 AC6 si vreau sa scot singur din 1170 datele, sa ma joc pe dreambox macar :)

Nu stiti niciun CAM unde se poate edita BK si RSA ?

Si ce selectez la jkeys pt 1170 ? 1160 ?

Merci!
Salut,ai reusit ceva cu 1170?Cu jkeys.def de 1160 se pare ca nu merge.

Merge si din 1170.
Cineva a testat jtag pe hss 3169 cu procesor Sti5517,nici o sansa.Eventual o sa postez pinii de jtag pentru cei care vor sa isi mai bata capul cu procesorul asta DCU3,dar alta ar fi solutia.Nu stiu cum e la hss 5160.

Zurück
Oben