Salut,
fff utile informatiile de pe acest forum,
A reusit cineva sa obtina BK & RSA de pe Hyundai HSS-5160NA cu STi5107?
Am vazut pe placa ca are Com 3. Sunt 2x5 conectori conectati direct la procesor.
Am cautat dupa modelul procesorului si am gasit o schita care am incercat sa o adaptez la ce s a vorbit aci.
Maine fac un test si daca se conecteaza am sa o pun aici.
Daca a reusit cineva sa obtina Bk si RSA rog sa ma lumineze sa nu mai caut acu' in caru cu fan .
Sigur, cei de la boxkey.pl au reusit sa extraga, practic ar trebui sa putem si noi dar ne lipsesc conectiile jtag respectiv def.file, si binenteles, daca este cazul vreo conditionare de pus procul in mod de dump!!! Asta tinand cont de faptul ca pe placa mai exista si un mic jumper vecin cu procul:JC_hmmm:
In rest ramane doar sperata de a avea cardul rosu/albastru in receptorul preferat:emoticon-0113-sleep
Nu din pacate, dar "sapatul" nu cred ca e problema de nerezolvat, asazisul tutorial pare sa fie incomplet si sarac in detalii!
Eu sunt 'fericitul' posesor al unui Hyundai hss 5160 cu procesor STi5107, acesta cum stiu multi dintre noi, are com jtag 10pinout! motiv pt care nu prea am dat atentie celorlalte modele, care necesita conectarea direct pe pinii procesorului, dar ceva mi-a captat atentia: