Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Salutari tuturor,cine ma poate ajuta cu extrageria RSAsi BK la un 1160 contra cost binenteles.Sinnt un novice in materie

Salut,
as vrea si eu sa extrag BK-ul de la un Dolce. Am gasit aici pe forum HOWTo. Problema mea este insa ca cifrele sunt complet diferite (Seria lipita pe spatele receptorului cu cea din meniul receptorului). Pe langa asta in HOwto este vb. de o combinatie de 12 cifre dintre care 9 se folosesc. Seria in meniul receptorului la mine are numai 10 cifre.
O zi buna si merci de ajutor.

Sistemul folosit acum de Dolce a facut o imperechere suplimentara receptor-card asa ca de peste un an , cardul lor nu poate fi pus in alt receptor decat cel original. Sistemul folosit este si cel al Dsmart si TotalTV iar ca sa fii la zi, citeste forumul oscam.

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

@dragon2002de:
De ce nu mergi pe varianta Focussat care de la 1 oct a lansat si HD ? iar cardul lor e simplu de pus pe altceva>

Fiind dealer de Focussat, va stau la dispozitie cu informatii suplimentare sau achitionari echipamente sau abonamente ...

salutari la toata lumea,sunt nou in acest domeniu si as vrea sa stiu,daca ma poate ajuta cineva sa activez cartela gigi in un doombox hd 900 twin net stiind bk-ul si rsa-ul

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Sal

Si bine ai venit !!!!

In recul original nu poti sa o activezi ? sau nu il mai ai
Activare sau Au ?
Acum in ce emu o ai bagat cartela ?

mfg

Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

sal Emil,cartela acum o am in un HSS 1160 si functioneaza,dar am cumparat un DOOMBOX HD 900 TWIN NET si vroiam sa o introduc in el... multumesc!

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

sal
cartile de digi nu funcioneaza in orice reciver
pentru a putea facilita lucru asta trebuie emulata intrun emulator cartea
Sbox , Oscam , Cccam
Tu trebuie sa instalezi un emu in recul tau daca poti , nu stiu sigur nu cunosc aparatul tau
Oscam&CCcam sau
Sbox
iar la configuratii te putem ajuta

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

sal
cartile de digi nu funcioneaza in orice reciver
pentru a putea facilita lucru asta trebuie emulata intrun emulator cartea
Sbox , Oscam , Cccam
Tu trebuie sa instalezi un emu in recul tau daca poti , nu stiu sigur nu cunosc aparatul tau
Oscam&CCcam sau
Sbox
iar la configuratii te putem ajuta
salut emil cum instalez emu in et9000 cunosti recul

Zurück
Oben