Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Cine ma poate ajuta cu extragerea de Boxkey si RSA dintr-un HSS 7160NA.Orice informatie e bine venita.Multumesc

Salut,

din cate stiu eu se poate extrage numai din
HSS 1160NA si din HSS 1120NA!!

Aici as fi si eu curios,cine te poate ajuta:emoticon-0157-sun:

Se poate @mateibasarab ,doar ca nu e public inca pentru bani se face orice sau aproape orice :smoke:

Salutare tuturor
Cine ma ajuta si pe mine la un 1160
am spart pasta , dar nu mai sunt capabil sa continui
stima

Si cum te- ai gädit tu cu ajutorul ?
Dezlipeste pini si lipeste un Jtag ,ar fi urmatorul pas

Salut! Intrebarea mea este dupa dezlipirea celor cinci picioruse ale procesorului, HSS mai functioneaza pentru a viziona prog digi, sau trebuiesc lipite la loc pentru a redeveni functional?

Raspunsul este "DA", nu trebuie relipite la loc.
si vezi ca ai pus 2 intrebari nu una

ce freza ati folosit pt a da pasta jos de pe microchipul de la conserva de DIGI? (receiver-ul)

Sal
pai una micä depinde si de mäna de lucru

Dremel + 2 x freze 0,8mm ( sau cauta pe la dentisti ca au gramada de freze folosite )+ACE DE CUSUT de dif. grosimi si mult timp.Bafta

salut am un rec 3169NA rev1.3, e vreo posib sa scot rsa si bk oricat de dificila e operatiunea?????

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Merge si din 1170.
Cineva a testat jtag pe hss 3169 cu procesor Sti5517,nici o sansa.Eventual o sa postez pinii de jtag pentru cei care vor sa isi mai bata capul cu procesorul asta DCU3,dar alta ar fi solutia.Nu stiu cum e la hss 5160.

daca mai ai pinout sa incerc si eu

Salut!
Caut pe cineva sa-mi ajuta cu un bk ptr. 1160.
Ar fi bine sa fie din jud SM.
Ne intelegem...

Salut baietii...o modalitate mai simpla,in fara de tirnacop,hirlet..etc scule de astea finute ,pentru a scoate pasta aia betonata??Nu de alta da ma dispera cimentul ala.:diablo:

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…