Digital Eliteboard - Das große Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

DB 500 HD pitanje

kisisev

Ist oft hier
Registriert
11. Juli 2009
Beiträge
108
Punkte Reaktionen
3
Punkte
38
Ort
Zurich
nabavio sam si db 500hd orginal pa me zanima par stvari ako netko moze pomoc?
ovako koji najbolji image preporucujete za njega za koristenje u cs-u na ccam,i kako je najlakse ubacit image,preko bronswera ili nekako drukcije!?
hvala unaprijed!
 
Registriert
12. September 2009
Beiträge
1.141
Punkte Reaktionen
592
Punkte
273
AW: DB 500 HD pitanje

i moj buraz je kupio isti reciver prosle sedmice. ja sam mu preko firefox-a instalirao gemini 5.1 i na njega sam mu onda instalirao ovaj CCcam koji sam dole zakacio. sa gemini radi ko svicarski sat. :good:
 
OP
OP
K

kisisev

Ist oft hier
Registriert
11. Juli 2009
Beiträge
108
Punkte Reaktionen
3
Punkte
38
Ort
Zurich
AW: DB 500 HD pitanje

hvala majstore,a jesi preko blue panela instaliro cccam ili rucno ubacio!?
 

motumba

Board Guru
Registriert
8. Dezember 2007
Beiträge
1.494
Punkte Reaktionen
484
Punkte
83
Ort
Germany
AW: DB 500 HD pitanje

Du musst dich Anmelden oder Registrieren to view quote content!


Pozzz

Preko bluepanela kod gemini-images ne funkcionise vise online instalacija camova,..to vec odavno. ukenjali se :)
moras rucno, minut posla.

ako neznas ili ako ti je muka, uzmi newnigmu,.kod njih se jos moze preko bluepanela.

pozz
 
OP
OP
K

kisisev

Ist oft hier
Registriert
11. Juli 2009
Beiträge
108
Punkte Reaktionen
3
Punkte
38
Ort
Zurich
AW: DB 500 HD pitanje

hm nisam nikad to radio,znaci ubacivam cccam preko total comandera?
valjda cu se snaci!jel mogu sta zeznut pri tome?
il je bolje new enigma stavit i ne zezat se,u ceme je razlika izmedju newenigma i gemini 5.1,hvala svakako na odgovorima!
 

misko1234

Meister
Registriert
6. September 2010
Beiträge
923
Punkte Reaktionen
157
Punkte
103
Re: AW: DB 500 HD pitanje

Du musst dich Anmelden oder Registrieren to view quote content!


Hallo

Ma nemas sta zeznit skini CCcam u datei foramtu tar.gz i to stavis preko DCC u TMP
onda ides na Adons i mauel instalieren i nemoj da tu CCcam datei entpacken
nego stavis je samo samo tako neodpakovanu.

pozdrav
 
Zuletzt bearbeitet:
OP
OP
K

kisisev

Ist oft hier
Registriert
11. Juli 2009
Beiträge
108
Punkte Reaktionen
3
Punkte
38
Ort
Zurich
AW: DB 500 HD pitanje

moze objasnjenje za sto je ovaj addons i fal samo to trebam onda ubacit ili..
hvala
 
OP
OP
K

kisisev

Ist oft hier
Registriert
11. Juli 2009
Beiträge
108
Punkte Reaktionen
3
Punkte
38
Ort
Zurich
AW: DB 500 HD pitanje

jel ima tko kakve upute kako da ubacim gemini image preko bronswera u db 500 hd!
trazim po forumu al nikako naci!i kako da provijerim koju je ip dodijelio router?
hvala
 
Registriert
12. September 2009
Beiträge
1.141
Punkte Reaktionen
592
Punkte
273
Oben