Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Cyfra+ pre, jaki modul?

Nobody is reading this thread right now.

ricardonoone

Newbie
Czesc ,
podczas ostatniego pobytu w Polsce kupilem C+ w wydaniu prepaid
nu stoje przed malym problemem, z jakim modulem CI+ pracuje ta karta ?
najlepiej by bylo jezeli ten nowy modul by tez ze SKY pracowal , to znaczy CYFRA+ i SKY w jednym module ( nie mam ochoty kazdym razem wymieniac modul)

Hartware: Sony Bravia z CI+ slot, zintegrowany sat dekoder

AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

czeba bylo najpierw pytac a potem kupowac

cyfra jest seca , wiec potrzebujesz modul aston od wersji 1,3 wzwysz , dostaniesz na alegro albo ebeyu na tony

jezeli masz programy HD na twoim preypeyd topotrzebujesz astona 2.0

sky i cyfra w 1 module nie poleci , nie ma szans , mozesz se kupic ewentualnie 2 smargo alboeasymouse i podpiac obie karty przez usb do serverka albo reciviera

karta cyfry smiga bez problemu przez czysty cccam , jezeli twoj recivier potrafi jakies emu

A naprzyklad Diablo Cam z 2-ma czytnikami? Tez nie pojdzie?

nie wiem na 100% , dlatego nie proponuje

pozatym wydaje mi sie ze trzeba karte ciac zeby wlazly do modulu ( o ile pamietam 1 cala , droga mala jak sim ) ale moge sie mylic

Nie, nie mylisz sie.Ale to moze dzialac.

moze , ale wcale nie powiedziane ze bedzie na 100%

ja bym proponowal ci jednak 2 zewnetrzne czytniki i wpiac w cos co bedzie czytac obie karty naraz ( moze puzniej dojdzie trzecia i czwarta ) i bedzie znowu problem

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…