Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Cs+dbox2

seljak88

Newbie
Dobro jutro svima:-)

puno sam citao vec za ovaj cardsharing,ali neznam kako ide
citao sam vec faq ali neznam
imam dbox2(neutrino) i camd3,ccam i takve stvari:-)
gledao sam do sada premiere i to
bas bi me zanimalo kako mogu gledat hrt2,3 pink preko cardsharing
wie geht das vorsich:
bsp will ich das über das internet machen ,brauch ich da ein programmer und eine karte um die schlüssel da drauf zu machen?
des versteh ich noch nicht
z.b ladet die person mir die kartenkeys auf meine karte drauf,und dann kann ich schon hrt usw anschauen??
würde mir echt helfen wenn ich paar tipps kriege,wie das geht

hvala danke schön

pozdrav dani

AW: Cs+dbox2

Dobro Jutro i tebi Seljak88 i dobro nam dosao na ovaj nas Forum
Pogledaj prvo ovde KLICK vezi CSa ako ti nebude jasno slobodno ponovo Pitaj,i jos jedno u kratko naj bolji CS mozes vrsiti sa Dream boxom.....

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Murati pozdrav.Imam D box 2 i hteo bih da ubacim za CS.Citao sam dosta tu na forumu poskidao fajlove neke ali neznam odakle da pocnem.Ako moze pomoc.Pozdrav.

Zdravo,ims ovde jedno Upustvo KLICK kako bi to trebalo sve da izgleda,procitaj malo i bice ti lakse da shvatis sve o CSu....

Shvatio sam ali kojim programom da ubacim to u d box.Imam 0 kabel. image sam skinuo i cccam2.0.11 fajlove

Shvatio sam ali kojim programom da ubacim to u d box.Imam 0 kabel. image sam skinuo i cccam2.0.11 fajlove

Hi.

Jeli ti Linux na DBOX2 ili je jos originalni software na njemu?
Ako imas vec Linux na receiveru onda je djecija igra to srediti.
Napisi malo bolje, sta sve imas i sta namjeravas i dali imas kakvu originalnu kartu ili ne, da li zelis da budes samo klient ili da djelis svoju kartu sa drugima !?

pozdrav

To je resiver mog suraka sprat iznad, vec je koristio CS ali vec dva meseca ne radi.Taj prijatelj sto mu je pravio vise ne zivi ovde.Znaci vec postoji program unutra.Ali je bolje da se ubaci novi image.neznam kojim programom se ubacuje a skinuo je cccam2.0.11.A sto se tice Abo kartice narucio je jednu preko neta sa XXX kanalima, posto je potrebna bilo koja Abo karta.Pa mozete da ga ubacite na server.Valjda ce raditi sa Dbox2.Hvala na pomoci, a ja cekam moj Dreambox500s sto sam narucio.

To je resiver mog suraka sprat iznad, vec je koristio CS ali vec dva meseca ne radi.Taj prijatelj sto mu je pravio vise ne zivi ovde.Znaci vec postoji program unutra.Ali je bolje da se ubaci novi image.neznam kojim programom se ubacuje a skinuo je cccam2.0.11.A sto se tice Abo kartice narucio je jednu preko neta sa XXX kanalima, posto je potrebna bilo koja Abo karta.Pa mozete da ga ubacite na server.Valjda ce raditi sa Dbox2.Hvala na pomoci, a ja cekam moj Dreambox500s sto sam narucio.

Zdravo.

Znaci tvoj surak ce biti i server i klijent.
Morate da znate/znas da dbox2 sa internim cardreaderom nemoze da djeli kartu. Da bi karta bila citana i djeljena potreban je neki, nazovimo ga spoljni cardreader kao npr. MasterCRD i slicni ca COM-prikljuckom. Ili da zaletujete Multicam u dbox2.

pozdrav

Eto ovde svaki dan naucis po nesto.Pusti mi na PN koliko bi kostalo godisnje.A posto sam danas pitao ta Abo karta i onako ne radi sa DBOX 2 samo sa Dream da li onda moze dream box 500s da deli kartu ili i kod njega mora neto da se dogradjuje.Hvala jos jednom.

Eto ovde svaki dan naucis po nesto.Pusti mi na PN koliko bi kostalo godisnje.A posto sam danas pitao ta Abo karta i onako ne radi sa DBOX 2 samo sa Dream da li onda moze dream box 500s da deli kartu ili i kod njega mora neto da se dogradjuje.Hvala jos jednom.

Dreambox DM500 za razliku od DBOX2 moze da cita i djeli kartu sa internim cardreaderom. Samo nisam siguran da li bas svaka karta radi u njemu i ako, onda koji je emu potreban. Ali, ako je tebi receno da radi, onda ce vjerovatno biti tako.
Premiere i Arena naprimjer rade bez problema, iako je jedno Nagra a druga Cryptoworks. Medjutim ubjedjen sam, da vecina, pa i ta XXX-Karta radi u njemu, jer je softwerski mnogo toga moguce kod dreamboxa.
Taj DM500 je bas super receiver sto se tice cardsharinga. Mali je, ima jak prozessor, dugo ga ima pa mu je i softwer stabilan, a i nije ni skup,...kad vidim da neki hoce za stari dbox i do 100€.
Ako vec mora da bude Dm500 onda najbolje jos da bude plus-varijanta
(DM500+) jer ima nekoliko prednosti za razliku od starijeg modela.

pozdrav

P.S: DM500 se vise ne proizvodi i velika je vjerovatnoca, ako ga negdje kupis kao NOVOG da ces naletiti na Clone. Medjutim, citao sam da se i ovi clonovi ne razlikuju nista od originala sto se tice kvaliteta. Samo, ako se vec kupuje clone, onda nije fer da se placa cjena originalnog. Cjena originala je nekih 150€-200€, a cjena clona oko 120€.
Vrlo vazno: Na clonove nesmijes da stavljas isti software kao i na originale, inace ga pokvari :pardon:

Kako da znam da li je clon ili ne.posto hocu da narucim sa ebay-a

Ako kupujes negdje preko interneta, onda samo sreca pomaze.
Mozes da prodavaoca posebno upitas da nije Clone i da ti on da odgovor da li je ili ne. Kad ga dobijes, onda tek mozes da ustanovis da li je Clone ili ne. Evo u ovom threadu ima nekoliko slika gdje se pokazuje razlika izmedju originala i clona: https://www.digital-eliteboard.com/threads/23045

pozdrav

prve verzije Clonova DM 500 nisu bile dobro razradjene,a sadasanji clonovi
rade bez problema kod mene sam stavio cak i gemini 4.6 radi super...

Zurück
Oben