Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Cirkus na fudbalskom meču Askolija i Ređine /video/

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 7. Dezember 2009.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Cirkus na fudbalskom meču Askolija i Ređine /video/


  Meč italijanske Serije B između Askolija i Ređine (1:3) odigran u subotu pod istragom je nadležnih organa Fudbalskog saveza Italije jer je su u njemu postignuta dva sporna gola - jedan na nepošten način, a drugi namešten. Naime, igrač Ređine Karlos Valdes istegao je mišić u prvom poluvremenu pa je pokušao da izbaci loptu iz igre da bi mu se ukazala pomoć. Do nje je pre izlaska u aut preuzeo fudbaler Askolija Vinćenco Someze koji ju je prosledio napadaču Mirku Antenućiju a ovaj u gol.
  Primljen pogodak je razbesneo goste koji su od sudije zahtevali da ga poništi jer je bilo očigledno da nije postignut u duhu fer-pleja. U napadu besa, defanzivac Ređine Andrea Kosta čak je i udario Somezea zbog čega je zaradio isključenje, piše Yahoo sports.
  Kada se slegla prašina, igrači Askolija su na nagovor trenera dopustili protivnicima da se kasnije prošetaju do njihovog gola i postignu gol zahvaljujući kojem su kasnije i slavili sa 3:1. Prema rečima trenera Askolija Bepija Pilona (bivšeg menadžera Ređine), zaista je postojao dogovor da se namesti gol protivniku kako bi im se Askoli na taj način izvinio zbog pređašnjeg "incidenta".
  "Niko od nas pojedinačno nije odgovoran za onaj gol, to je zajednička odluka celog tima. Nažalost, zbog toga smo posle utakmice dva sata bili zaključani u svlačionici kako bi izbegli proteste naših navijača. Njima su najbitniji rezultati i nije im bilo do našeg poštovanja ili nepoštovanja fer-pleja. Tako je to u fudbalu u Italiji", rekao je Pilon.
  Razočarani navijači nisu jedino što bi trebalo da brine Askoli. Već danas je pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo da li je poklonjen gol Ređini deo fer-pleja, kao i da li je glavni sudija pogrešio što na početku utakmice nije prekinuo akciju gostiju kada je video da je lopta zbog povređenog igrača namerno poslata ka autu.

  VIDEO
  [nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=0HiT0E6KwL4[/nomedia]
   
  #1
  Onki gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.