Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Apple lucrează la un iPhone low-cost

SuperSonicXL

Newbie
Registriert
5. November 2010
Beiträge
23
Reaktionspunkte
35
Punkte
13
Apple lucrează la o versiune nouă de iPhone, care urmează să fie aruncată în luptă împotriva concurenţei care s-a dezvoltat puternic prin smartphone-uri mai ieftine pe bază de Google Android.
O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple.

O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple. Totodată, ar lipsi butonul Home. Sursa a refuzat să ofere mai multe detalii pentru că planurile nu au fost făcute publice de companie. Apple dezvoltă şi o tehnologie care face iPhone mai uşor de folosit pe mai multe reţele wireless, au mai anunţat două persoane, potrivit Bloomberg.

Restul de info :
Du musst dich Anmelden oder Registrieren um diesen link zusehen!


Du musst dich Anmelden oder Registrieren um diesen link zusehen!
 
Zurück
Oben