Apple lucrează la un iPhone low-cost

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von SuperSonicXL, 11. Februar 2011.

 1. SuperSonicXL
  Offline

  SuperSonicXL Newbie

  Registriert:
  5. November 2010
  Beiträge:
  23
  Zustimmungen:
  35
  Punkte für Erfolge:
  13
  Apple lucrează la o versiune nouă de iPhone, care urmează să fie aruncată în luptă împotriva concurenţei care s-a dezvoltat puternic prin smartphone-uri mai ieftine pe bază de Google Android.
  O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple.

  O persoană care a văzut un prototip a spus că va fi mai ieftin şi mai mic decât iPhone 4, cel mai recent model al Apple. Totodată, ar lipsi butonul Home. Sursa a refuzat să ofere mai multe detalii pentru că planurile nu au fost făcute publice de companie. Apple dezvoltă şi o tehnologie care face iPhone mai uşor de folosit pe mai multe reţele wireless, au mai anunţat două persoane, potrivit Bloomberg.

  Restul de info :

  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

   
  #1
  emil1, josef.13 und mateibasarab gefällt das.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.