Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Animal Planet u Total TV bez srpskih titlova

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 29. August 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Animal Planet u Total TV bez srpskih titlova

  Već vrapci na grani znaju da srpski titlovi na popularnom dokumentarnom kanalu Animal Planet Central Europe u regionalnoj digitalnoj satelitskoj pay tv platformi


  Total TV - zapinju
  [​IMG]

  Problemi doduše nisu u dvorištu Total TV-a, no realno - zašto bi to krajnje korisnike uopće trebalo biti briga, problemi postoje i treba ih se riješiti što je prije moguće. Naime, kamen "spoticanja" je bugarska DTH platforma ITV Partner preko koje Animal Planet zapravo emitira, odnosno Total TV preuzima dotični kanal sa frekvencije bugarske platforme. Problem očito nastaje zbog nekompatibilnosti u titlovima, naime bugarski i slovenski titlovi su u tzv. "imitext" formatu dok srpski titlovi rade isključivo u modernijem DVB formatu.

  Kanal emitira na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, na frekvenciji 11.304 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemima Cryptoworks i NDS Videoguard - za potrebe Total TV-a i ITV Partnera. Na istoj frekvenciji emitira i Discovery Channel Central Europe, također za obje platforme ali titlovi na njemu nisu problematični pošto sva tri stižu i u imitext formatu (srpski i slovenski su paralelno dostupni i u DVB formatu) pa konverzija u DVB format ne predstavlja toliki problem kao u slučaju Animal Planeta.

  [​IMG]

  No, razlog pisanja ovog teksta nije nedostatak srpskih titlova na Animal Planetu, napokon, to je nešto što traje već tjednima. Naime, sve do danas, gledatelji Total TV-a su barem imali priliku vidjeti identifikaciju srpskih titlova (koji naravno nisu radili) ali danas više nema čak ni toga, prisutni su tek slovenski i bugarski titlovi. To može biti znak ili da se netko konačno primio posla i da se problem rješava ili da su dignuli ruke od svega do daljnjega. Ipak, steknuli smo dojam da je kojim slučajem riječ o bugarskim titlovima da bi se takvo što riješilo ekspresnom brzinom.


  pozdrav
   
  #1
  murati gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.