Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Popovic pokreće satelitski program

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 20. November 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Popovic pokreće satelitski program[/h] [h=3][/h] [​IMG]

  Direktor Grand produkcije, Saša Popović, nije uspio medijsko djelovanje proširiti i na TV Avala. Za Večernje novosti, Popović je izjavio da je sve "puklo" u posljednjem trenutku jer jedan od njegovih partnera nije uspio dobiti kredit od oko 7 miliona eura koliko su iznosila stvarna zaduženja TV Avala.

  "Naša ideja je bila da formiramo novo rukovodstvo i da se podigne rejting, jer bez gledanosti nema ni para. Iz izvještaja revizorske kuće mogao sam da vidim da zaposleni na Avali nisu primali platu gotovo godinu dana. Osmislili smo dobar program, tako da smo za godinu dana mogli da podignemo rejting i da dođemo na nulu. Presudio je isključivo finansijski faktor, jer su zaduženja bila zaista velika. Nikakve druge priče nisu bile u igri. Zaposleni su bili zadovoljni našim dogovorom, vjerovali su u to, baš kao i ja", izjavio je Popović.

  Međutim, Popović ne odustaje od pokretanja TV kanala. "Pored Avale, druga opcija je bila da Grand produkcija pokrene satelitski program, što ćemo i učiniti. Planiramo da to realizujemo već na proljeće", izjavio je Popović za Novosti.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.