Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Anga Cable 2011: Dreambox u televizorima

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Borko23, 16. April 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Anga Cable 2011: Dreambox u televizorima

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Anga Cable 2011

  DM7020 HD, Hybrid TV tuner i and TV board

  Novo: Integracija Dreamboxa u televizorima

  Dream Multimedia, vodeći proizvođač set-top box-a temeljen na Linuxu, prikazat će DM500 HD, kao i DM800 HD se, od kojih oba imaju novi tip hibridnog tunera, na sajmu Anga Cable od 3. do 5. svibnja, a osim toga će predstaviti i dugo očekivani DM7020 HD. Ovaj najnoviji HDTV Dreambox se odlikuje fleksibilnim tuner konceptom i velikim OLE zaslonom u boji na prednjoj ploči.

  Kako prijamnik dolazi opremljen s dva utora za plug-and-play tunera, DM7020 HD se može koristiti za kabelski, satelitski ili antenski prijem. Dreambox je isporučen zajedno s izmjenjivim DVB-S2 tuneraom. Drugi utor ostaje otvoren.
  DM7020 HD može biti pretvoren u PVR tako instalacijlom bilo kojeg komercijalno dostupnog 3.5 "hard disk. Dvije USB 2.0 veze, kao i HDMI izlaz i Ethernet sučelje 10/100-Mbit zaokružuju specifikacije za novi Dreambox. Preporučena maloprodajna cijena još nije utvrđena.
  Ali to nije jedina inovacija koju će Dream predstaviti na sajmu Anga Cable. Na štandu U9 bit će prikazani DM500 HD i DM800 HD se s integriranim hibridnim tunerom, koji se može koristiti i za digitalni kabelski i DVB-T prijem. Dreambox može biti postavljen na željeni oblik prijema u bilo koje vrijeme. Također, Dream će predstaviti prototip tuner DVB-S2 s dva ulaza, što znači da više ne trebate koristiti drugi tuner.
  Osim toga, Dream će prikazati absolute world first, koji je ciljan za obje niše: proizvođače i potrošače. Koristeći interface razvijen u Dreamu, funkcije Dreamboxa mogu biti integrirane u televizijski set.
  Proizvođači televizora imaju izbor: mogu instalirati sučelje, uključujući odgovarajući board u svojim TV prijemnicima, ili nuditi svoje proizvode koji sadrže samo sučelje. Kako Dream planira ponuditi board za prodaju u trgovini, potrošači će imati mogućnost ugradnje board u samo nekoliko jednostavnih koraka.
  Dreamov glasnogovornik Alpaslan Karasu: "Konvergencija i TV IP su za nas stare vijesti. Korištenje YouTube, medijateka ili news servisa uobičajeno je Dreamboxovim vlasnicima. Sada proizvođači televizora također mogu imati koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva u radu s hibridnim tehnologijama i njihovom integracijom u potrošačkim proizvodima."
  Dream Multimedia tim se raduje zaželjeti vam dobrodošlicu na štandu U9 u dvorani 10.1.
  Autor: Sat Multimedia
   
  #1
  Honda-Civic gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.