Dali mi se isplati za Samsung es8080 dati 2375 ili es7080 za 1899.
Koja je razlika izmedju? ja vidim u postolju koje mi netreba jer ce nazid i u ramu koji mi nevrijedi 475 eura.
Svaka pomoc je dobro dosla.
hy biljan
ja imam Samsung ue55es8090 a es7090 je isti TV samo sto je razlika u drzacu i boji od rama,pa tako da sam istog misljenja zasto davati toliki novac ako bas nemoras.
drugo je ako bas hoces taj model onda moras i novcanik da odvezes
Prezadovoljan slika je bolja nego na lcd.mada je i bilo za ocekivat. AllShare player cita sve formate dok stari samsung B652 nije htjeo x264 i DTS ton. Sve sto je spojeno na Router sam sve poznaje Tablet, Handy, Laptop i PC. Jedino kada pustam preko All Share film koji je na PC nemoze untertitel da ide ako je extra, Dok preko festplate ide.
Ukljucim smarthub pritisnem brzo >>289<< izaberem zemlju i imam te apps dok su austijanski nestali, vratim ponovo na austriju i imam opet. Svaka zemlja ima 10 do 20 apps prilicno zanimljivo.
Instaliraosam NetTv aplikaciju. Prebacivanje programa da dodje slika traje 1-2 sekundu stvarno su je napravili dobro naspram aplikacije za dream. Nebi je poredio sa Bicinom listom jer ono je ipak savrsenstvo bez mane, samo hocu da kazem da napreduju.