AW: 2011 yilinda hangi DT Karti alinmali
@xxNeoxx
Ne demek istedigin tam anlamadim, bi gboxla diyorsun ondan sorna gbox'u kullanmayin diyorsun?
Peki I2 ECM zamanlari nasil? Yani Kartin cevaplama zamani ve cak saniyede bir yeni CW gerekiyor?
Bi baska bir Boardasmart card splitter ilebi ara calistini okumustum.
selamlar
Merhaba arkadaslar,bu konuyu yazdigim gibi Irdeto kartlarini Oscamla beraber calsitiran arkadaslari bende gördüm.Ama malesef her gördügünüze inanmayacaksiniz.Cünkü bende yanildim.Bazi kanallarda Cyrptoworks bazi kanallarda Irdeto yazmasinin en büyük nedeni ist Blue ****** card dedikleri olay.Cünkü benim Clientten gelen bu Irdeto sadece ve sadece O karttir.gerisi palavra.Su anda kendim birseyi deniyorum.O da Gbox emuyla oluyor.Server oldugunuz zaman bu kartlara kesinlikle ve kesinlikle EMM yollanmamasi gerekiyor.Evet Cyrptoworks kartlarindada bu önemli ama kendimde 3 aydir Cyrptowroks kartinda hicbirsey olmadi.Yakinda bora1907 arkadasin izniyle burada Gbox ver Irdeto olayini anlaticam.Bunuda bos olarak konusmuyorum!!!
P.S. Gbox ile hic denemeyi simdiye kadar düsünmemistim cünkü onun zamani gecti ve bence iyi bir Emu deyil CS icin!!!
herkese selamlar
@xxNeoxx
Ne demek istedigin tam anlamadim, bi gboxla diyorsun ondan sorna gbox'u kullanmayin diyorsun?
Peki I2 ECM zamanlari nasil? Yani Kartin cevaplama zamani ve cak saniyede bir yeni CW gerekiyor?
Bi baska bir Boardasmart card splitter ilebi ara calistini okumustum.
selamlar