1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Focus Sat ändert caid

Dieses Thema im Forum "Focussat" wurde erstellt von Black_Angel, 27. November 2009.

  1. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    wie schon der Tread titel sagt - Focus Sat ( rum provider Telenor 0,8° west ) ändert stufenweise die caids

    was das blöde dran ist die Neue caid wird erkannt als b02 : 0 [Conax] Redlight (13E)

    was vorher

    Conax card
    Caid b00
    id name date
    1010 FocusSat

    war und richtig angezeigt hat

    sieht jetzt so aus

    Conax card
    Caid b02
    id name date
    1010 FocusSat

    was aber wie oben beschrieben habe b02 : 0 [Conax] Redlight (13E)- anzeigt
     
    #1
    faraon gefällt das.
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Focus Sat ändert caid

    Asta nu ar fi o problema caidul
    Isi mai face Au in CCcam ?
    Ma gändeam sa comand si eu o Kartela
    In hop 1 am si eu cu noul caid dar si cu cel vechi
     
    #2
  4. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Focus Sat ändert caid

    @emil1

    daca ai de gind sa iti iei card Focus - iti dau o foarte buna si colegiala idee

    iati in custodie Boxa de la ei - nu te c...a pe 45 de roni

    este plin Forumul la Concetatenii nostrii la care nu face AU sau update in CCcam sau gbox ( deloc )

    Numai in combinatie cu newCs sau Scam- etc.

    deci - daca vrei sa iti iei ia Boxa-
     
    #3
  5. orion77
    Offline

    orion77 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    27. Oktober 2009
    Beiträge:
    33
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Info
    Ort:
    TM
    AW: Focus Sat ändert caid

    mda.... la mine e tot asa erkannt.... ceva de pe Hotbird ...si ceva cu Seeeex! deci tre sa editez numai chanelinfo si provider ?! Are cineva ceva sigur care e verificat si merge bine! Eu nu am Focus local dar primesc in hop1!


    Sal
     
    #4
  6. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Focus Sat ändert caid

    problema este ca merge- fara probleme

    numai ca nu mai vezi ca scrie FOCUS SAT ci srie RED LIGHT
     
    #5
    orion77 gefällt das.
  7. orion77
    Offline

    orion77 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    27. Oktober 2009
    Beiträge:
    33
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Info
    Ort:
    TM
    AW: Focus Sat ändert caid

    ok! deci nu o sa-m fac probleme! inseamna ce e bine...
     
    #6
  8. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Focus Sat ändert caid

    @orion77

    numai vezi ca nu mai face update ca si nainte

    trebuie sa te uit daca iti face update la sfirsit de luna
     
    #7
    orion77 gefällt das.
  9. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Focus Sat ändert caid

    Azi am facut up la cartela era sa uit daca nu vedeam hop2
    acum apare putin schimbat in entitlements :
    Code:
    Conax card
    Caid b02
    id   name         date
    1010 FocusSat     01.08.10-31.08.10
                      01.07.10-31.07.10 
    2010 ESS          01.08.10-31.08.10
                      01.01.90-01.01.90 
    
     
    #8
  10. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Spezialist

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    675
    Zustimmungen:
    127
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Focus Sat ändert caid

    jepp- mir war es gar nicht aufgefallen - emil1

    bei mir auch so
     
    #9

Diese Seite empfehlen