1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

DM 8000 Tuner A/B

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Crni, 5. Januar 2012.

  1. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    Cao drustvo imam jedno pitanje juce sam preko blue-panel satelilites.xml erstellen za Amos 4.0w instaliro i od tada pod Tuner -Konfiguration samo pod
    Port A je Astra 19,2
    Port B hotbird 13,0
    A pod Port C i Port D mogu samo da izaberem opet astru hotbir ili amos a meni treba kao sto je ranije bilo i eutelsat 16,0
    onda sam sve izbrisao novi release od dreambox fleshovo onda image od dm 8000 i opet jedno te isto samo mogu ota 3 satelita da biram ni jedan drugi
    da li neko zna u cemu je problem pozz i hvala unapred
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    jesi li prebacio pod"mod" na "DISEqC A/B/C/D"
     
    #2
    Crni gefällt das.
  4. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    Trebao si da uzimas za sve 4 satelita,,,ako si uzeo samo za Amos automatski si izbrisao za ostale!!
    Na novo ubaci listu !!
     
    Zuletzt bearbeitet: 5. Januar 2012
    #3
    Crni gefällt das.
  5. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    Hvala vam al stvar i jeste u tome sto ja ponovo skinem za ta 3 sattelita i kao fol pise da je instalirano a posle kod tuner jedno te isto nema nigde eutelsat 16,0
    al hajd ok nesto sam zenznuo ali zasto nece kad ja sve izbrisem znate i novi release 3.2.1.nfi ubacim pa posle gemini 5.0 i na kraju jedno te isto to meni nije jasno
     
    #4
  6. Borko23
    Offline

    Borko23 VIP

    Registriert:
    8. März 2009
    Beiträge:
    5.831
    Zustimmungen:
    5.021
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    Ja sam taj isti problem imao. Nisam mogao u konfiguraciju da ubacim sledeci satelit, pomoglo mi je samo flesovanje.
     
    #5
  7. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    Imao sam i ja isti problem i kao sto je Borko23 rekao pomoglo je samo novo flesovanje. Ili da jednostavno isprobas neki drugi IMAGE. Ja bi ti mogao preporuciti jedan od ova tri IMAGE koje sam ja isprobao, a to su Gemini 5,1 - Newnigma2 v3.2.1 ili Open PLI.

    Pozdrav!!!!
     
    #6
  8. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: DM 8000 Tuner A/B

    Hvala vam kao sto kazete drugi IMAGE cu ubacit i trebalo bi onda da bude u redu Pozdrav
     
    #7
  9. Spartacus66
    Offline

    Spartacus66 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2012
    Beiträge:
    86
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Jel radi na Pli?
     
    #8

Diese Seite empfehlen